LITE TID TILL ANNAT SKULLE JU INTE SKADA
Idag ska vi gå bort till kommunen för att ta reda på vad som behövs för att skriva in barnen i skolan. Ska även ta reda på om vi ska skriva in alla barnen eller om vi kanske väntar till terminstart för pojkarna. Hade dock varit bra för dom alla att komma hemifrån och träffa andra barn. Och som den hemska mamma jag är så hade jag tyckt att det vore underbart med lite tid för annat än att jaga barn runt poolen. Det märks tydligt på dom att de gått hemma ett tag nu och börjar bli understimulerade så det skulle göra alla gott om de fick komma igång med någonting.
MÅSTE MAN VERKLIGEN ÄLSKA ATT SPENDERA ALL SIN TID MED SINA BARN FÖR ATT VARA EN BRA MAMMA?
Att kvalitetstid med barnen är ett måste och har hög prioritet är väl en självklarhet. Jag menar, man har ju ändå valt att skaffa barn så det är väl klart som fan att man ska spendera sin tid med dom! Men måste man verkligen spendera all sin tid med barnen och dessutom älska det för att vara en bra mamma?Jag älskar smarta uppfinningar som fritids... tv... ipad... barnvakter i största allmänhet..! Utan dom hade jag varit en usel mamma!!! Jag läste en rubrik för inte så länge sen som gick något i stil med att egentid/vuxentid var något vi själva hittat på och skapat ett behov utav. Nu läste jag aldrig texten eftersom jag kände mig så främmande inför rubriken. Blev nästan lite irriterad av den och scrollade vidare. Mest störd vart jag inte på rubriken i sig utan att det verkade vara så många såna där supermorsor som höll med. Jaha men va j-vla kul för er då att ni har såna perfekta små liv och en tillvaro som låter er orka med allt och lite till då! Va det enda jag kunde tänka. 
Nä, dom får fortsätta sina perfekta liv där de spenderar all tänkbar tid med att skratta och njuta av sina barn. 
För min egen del så fortsätter jag att knata på och kämpa för en bättre framtid för mina barn. Tyvärr gör det mig trött och jag orkar inte alltid skratta med eller njuta av mina barn. Så jag tycker att det är skitbra rent ut sagt alla de gånger som barnen är på fritids och jag kan passa på att handla på vägen hem INNAN jag hämtar barnen. 
 
 
 
 
 
 Bjuder på en av mina favoritbilder av Maxen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress