Jag hade världens bästa dag igår! Det började med en oväntad men välkommen sovmorgon (TACK TOBBE!!). Jag lyckades städa hela hemmet 3 gånger, förbereda köttbullar till att lägga i frysen för kommande middagar (älskar att ha mat halvt färdig utan att behöva gå på hemska halvfabrikat), blivit bjuden på ostbricka av mina barn, ätit grillade äpplehalvor med det vi har döpt till glassgrädde, lyckades dessutom hitta den försvunna pepparkaksdegen som Maxen hade gömt för oss så lite pepparkaksbak fick vi klämma in under dagen också. Sedan avslutades dagen med massage av inte bara ett utan av tre barn!

 
Denna grädde är helt underbar! 45-60 sekunder med elvisp så är den färdig. Och den står sig dessutom i kylen i samma skick i 3-4 dagar! Lite för sötad för min smak men den smakar INTE snusk som de andra.
 
 
Bortskämd av Didja som ordnat med lite gott.. på våra fina plasttallrikar haha
 
 
Baka går alltid hem hos mina monster
 
 
Sysselsatta barn är lätthanterliga barn :P
 
 
Maxen lämnade inte fatet innan sista kakan var slut 
 
 
Maxen tyckte att pepparkakorna blev väldans goda och kunde inte äta dom fort nog
 
 
Blev en del ledsna miner när pepparkakorna tog slut

Som synes så togs det en del kort under denna underbara dag och när jag satte mig för att kolla på korten så påpekar Didja för mig att fotona kommer att behöva en del redigering för det såg så hemskt ut runt omkring. Men allvarligt.. Jag ska inte skicka in fotona till någon inredningstidning. Jag har ett i grunden rent hem så spelar det verkligen så stor roll om man ser disken? Eller röran på bänken? För jag lovar att det blir både disk och en jävla röra på min köksbänk när det grejas i mitt kök! Mitt hem städas inte bara dagligen utan dessutom flera gånger varje dag! Sjukt mycket städning blir det som nu när vi bara har varit inne. Helt otroligt hur snabbt 6 personer och en hund kan skita ner men eftersom vi har barn som leker på golvet, klättrar på bänkar och kryper i taket så måste vi städa och plocka hela tiden. Men nog fan blir det disk! Jag vet inte hur alla andra gör som bakar sina fina skapelser men som vid fotograferingen av densamma till synes har ett kliniskt rent kök. Nope, inte i mitt! Funkar inte hur coolt och smidigt det än verkar vara. Nu har vi dessutom ett pyttelitet mini kök vilket gör att det blir överbelamrat ännu fortare. Min lösning? Så mycket engångsartiklar det bara går så slipper man använda diskhon så mycket och kan använda sopkorgen istället. Mycket smidig lösning i min kaotiska vardag just nu. Vi har ju då ett konstant stopp i avloppet i köket mer eller mindre så vi försöker hålla disken nere genom att byta ut en del mot engångsartiklar. Åh vad miljömedveten jag framstår som nu. Nä, som sagt i mitt hem där blir bänken snabbt överfull och disken försvinner inte i ett ”poff”… Men städat blev det återigen så nu är vi redo för att ordna med nya bombnedfall i köket :)

 
Såhär skulle ju vara en mer sanningsenlig bild...
 
 
Eller varför inte skåda eländet i sin helhet? Och då vill jag påpeka att detta bara är början... Det blev mycket värre, flera gånger dessutom 
 
 
Men eftersom det även ser ut så här mellan varje explosion så tycker jag inte att det är hela världen :)
 
Alla bär sina masker och döljer allt som inte är redigerat. Eller är det bara alla andra som faktiskt är så perfekta? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress