I morgon är det januari och en ny månad, ett nytt år och för den som vill, en nystart. Många avlägger sina löften i natt som ofta bryts innan veckan är över. Jag har inte haft några nyårslöften på många år men i år har jag ett. Mitt nyårslöfte är att hålla fast vid våra planer och fortsätta att jobba lika hårt för att allt ska gå i lås och lyckas. Att inte låta motgångar och svåra stunder ta över utan att ändå fortsätta att kämpa. Året som gått har varit jobbigt på många sätt och fullt av förändringar men de största väntar vi fortfarande på så det kommande året kommer att bli spännande.

 
 

Först ut har vi en flytt. Träffade mäklaren häromdagen och vi verkar ha hittat oss ett hus! Så om allt nu bara går vägen så flyttar vi tillbaka till Maspalomas och bosätter oss i San Fernando i slutet på januari. Har inte sagt något till ungarna än utan vill vänta tills nästa vecka när vi ska skriva pappren.  

På andra plats så ligger självklart klubben! Vi har varit och tittat på två nya ev. lokaler som ligger i samma område som det nya huset och som skulle passa perfekt. Så då ska det fixas med papper, renovering och annat plock inför vår nyinvigning. För varken jag eller Tobbe känner för att pendla tillbaka till deppiga Vecindario när vi väl flyttat.

På tredje plats ligger självklart själva inynvigningen! Det ska bli såå kul och spännande!

På fjärde plats har jag tandläkaren… Detta ser jag väl så där lagom fram emot… Man skulle väl kunna kalla det en skräckblandad förtjusning haha Men det ska bli grymt skönt när det är gjort och det kommer att förändra mycket för mig. Och denna gången så ska jag INTE fega ur!

På femte plats så har vi våra nya rutiner som börjar falla på plats och som kommer att utökas kraftigt under kommande år. Det är fortfarande så mycket i vårt liv som kräver förändring och förbättring så det är bara att fortsätta att jobba på.

Sen kommer fler saker som nya skolor åt barnen,  Didja som ska iväg på sin egna första resa och ska åka till sin pappa i Thailand vilket både lockar och skrämmer henne och ja, listan kan göras hur lång som helst. Det kommer att bli ett spännande år helt enkelt!

Nu är det snart dags att ordna så att det kommer lite mat på bordet här för att sedan göra oss i ordning för att gå upp och spana in dagens spektakel på storgatan innan vi beger oss hemåt igen. Kvällen ser lugn ut med utlovad kladdkaka och hemmagjord glass av Didja i sällskap av en bra familjefilm om vi kan hitta någon sådan. Eftersom Maxen inte gillar smällare och raketer så stannar jag inne med honom och Joppe så får de andra gå ut och titta på raketerna vid 12. 

 
Efter att ha fått smällare slängd på sig från balkonger så är Joppe livrädd för att gå ut när det smäller. Här inne i tryggheten går det dock bra. Hoppas att det funkar i natt också...
 
GOTT NYTT ÅR
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress