Det finns en kvinna som gått igenom så otroligt mycket men som fortfarande står upp och tar sig framåt. Jag menar, jag har träffat på många människor i mitt liv som är beundransvärda helt klart, men denna personen utmärker sig bland alla de andra som också utmärker sig. Hon har varit så långt ner på botten som en människa kan komma i sitt inre. Men de flesta människor inte klarar av att möta sina inre demoner på de sätt hon har gjort. Hon gick dessutom som segrare ur det! En männsika som precis som alla andra har sina ups and downs men som besitter en enorm självinsikt, en genuin men samtidigt en pragmatisk förmåga att se saker ur andras perspektiv och en humor som stämmer med min. Hon har spenderat 7 år på dårhusen, hon har haft en riktigt kass uppväxt, hon stod på botten och tog sig tillbaka upp. Det kostade henne kroppsdelar men inte stoppade det henne från att bestiga berg, resa jorden runt, läsa till jurist, bli en hypnosguru, föreläsa för alla möjliga olika sorters människor runt om i världen. Och hon gör det dessutom med en kraft, styrka och livsglädje som är helt otrolig! Jag har inte haft turen att möta och lyssna på henne i verkligheten men följer henne (likt en stalker haha) via sociala medier. Hade gärna gått på hennes föreläsning om jag fick chansen. Hur kan jag annat än att ha henne som min förebild? Anneli Wester, - DU ÄR GRYM! 
Vill du boka in en (vad jag är övertygad om) riktigt mäktig föreläsare så hittar du henne på anneliwester.com
 
 
Mina barn blev eld och lågor efter att de hörde mig och Tobbe prata om inredning och stil på klubben. Detta ville de ju också ha såklart och det kan jag väl förstå. Vi hade mest bara nuddat lite ytligt vid ämnet efter att ha gått förbi väggarna nere vid atlantis igår. Men nu gav sig plötsligt alla ungar sig in i diskutionen och det blev höga glädjetjut när vi gick med på att ja, om vi hittar några bra graffitimålare eller liknande så skulle barnen få sina rum målade som de själva vill i nästa hus som vi vet att vi kommer att stanna ett tag i. 
 
 
 
 
Många av väggarna här är målade. Jag måste ju säga att jag tycker att det är bra mycket bättre såhär än en tråkig enfärgad vägg. Det riktigt coola här till skillnad från Sverige är att de målade väggarna får vara kvar. Här finns inga "klottersanerare".
 
 
 
 
En del är bättre och en del är sämre och en del är bara helt fantastiska! Det finns ett ställe en bit bort som har de mest fantastiska målningar!!