KÄNSLAN AV FÖRVÄNTAN NÄR BREVBÄRAREN RINGER PÅ PORTTELEFONEN
Vem älskar inte att få paket? Jag blir iallafall som ett litet barn på juldagsmorgon när det är paket till mig!! Idag knackade brevbäraren på dörren med ett paket. Lycka är det enda ord jag kommer på när jag öppnar och häller ut innehållet på bordet. Becka, du är ju för underbar!! 
 
 
 
Jahopp då var det dags igen... Idag hade vi åter polisen på dörren. SUCK!!
 
Efter att vi bestämt att vi inte längre kan ha kvar Stefan så blev självklart Didja fruktansvärt ledsen. Hon gick runt och grät och var helt förstörd. Dock inget gap och skrik utan hon var bara ledsen. Hon satt på sin säng vid fönstret med Stefan och grät innan han skulle lämnas vilket vår granne hörde och ringde polisen.
 
Denna gången stod jag och Simone och bakade Halloweenkakor, Maxen satt med oss och lyssnade på sin musik som vanligt och Didja var med Stefan när det knackar på dörren och Didja öppnade och strax därefter kom skriket. Poliser mamma!!! Det är poliser!!!
 
Ja då visade det sig vara samma soppa som innan. Att vår granne ringt. Vi kan inte bo kvar här och vi måste verkligen hitta något annat men det är inte så lätt med tanke på depositioner och mäklaravgifter.
 
Men ärligt talat.. ska vi inte kunna göra några ljud alls ifrån oss av rädsla av att grannkossan ska ringa polisen på oss?
 
 

31 oktober 2016

Lat lyxfrukost

Ur min vardag

HUR 5 MINUTER PÅ KVÄLLEN GER MIG 20 MINUTER EXTRA PÅ MORGONEN
När man är en familj på 6 och alla är trötta och jävligt gnälliga som nyvakna så blir ofta frukosten ett problem. Så vår lösning är frukoströror, frukostmuffins eller smoothies. Tar i stort sett ingen tid eller energi alls på morgonen eftersom jag förbereder allt kvällen innan. De jag vill ha i hackar jag upp, ställer fram formar och annat som jag behöver. På morgonen är det bara att hälla upp i formarna och in i ugnen i några minuter och sen har alla en snabb, smidig frukost (som dessutom är mat som inte kladdar OCH äts enkelt med händerna)som innehåller lite mer än bara ett glas dricka vilket är det enda ungarna tar om de själv får välja.
 
 
Denna gången vart det smördeg med ägg, kalkonbacon och en massa ost. Passade på att fixa lite creps av ungrnas pannkakorsrester till deras lunchlådor.