Familjeutflykt
 
 
 
 
 
Ungarna har ju sammlat på sig en massa broschyrer över olika utflyktsmål på gran canaria och självklart vill de få göra allt och självklart skulle jag vilja låta dom göra allt så idag betar vi av listan med att avverka Angry birds parken i puerto rico. Parken är ganska stor för att vara på en så liten yta. Den ligger mellan stranden och centrumet i Puerto rico. Det är inte jättebilligt att gå in och man betalar för alla oavsett vuxen eller barn. Det är olika priser beroende på om du är turist eller om du bor här. För att ha rätt till det lägre priset behöver du kunna visa upp ditt papper på recidensia. Olika prisklasser för olika åldrar men det skiljer sig även åt vad man får göra där inne beroende på ålder. Därinne kan man hitta det mesta...
 
Studsmattor i olika format
Rutchkanor
Hoppborgar
Skateramp
Gungor
En hörna för de minsta
Bollhav
Klätterväggar
Gymnastikmattor
Cafe
Restaurang
Och mycket mer...
 
Och det bästa utav allt..! Dom har luftfuktare!!! Man sitter på bänken och varannan minut när man tror att man ska bli stekt av solen vilken sekund som helst då kommer det...runt omkring gångarna som finns därinne så går det metallbågar som släpper ifrån sig en vattendusch och man känner att man kommer att överleva till nästa dusch. Dessa finns även på andra ställen men de borde helt klart finnas överallt här!
Ungarna lekte som tokar! Det skrattades, hoppades, klättrades och lektes till fullo. Didja tyckte väl att det var lite överskattat och hade helt klart uppskattat det mer för några år sedan men efter ett litet tag så kom även hon in i grejen och flängde runt precis som de andra. För Max var det lite jobbigt med värmen. Vi var ju inte de smartaste så vi var där under siestan vilket vi fick lida för. Max älskar ju dock studsmattor och vi hade lyxen att hitta en ledig studsmatta med skugga så där tillbringades mycket tid för min och Maxens del. Även de andra kom förbi oss lite då och då för en stunds skugga. 
Det hänger segelduk uppspänt lite här och var som ger en behövlig skugga och så finns ju de underbara vattenspridarna annars hade vi nog fått vända hem igen. Det var varmt!
Vi fikade lite och ungarna åt en av dagens 17 alla obligatoriska glassar innan de lekte ytterligare någon timme. Helt slutkörda så orkade vi inte med någon avancerad resataurang utan valde helt enkelt mcdonalds.Innan hemgång så var det dags för ett besök på stranden. Man skulle kunna tro att ungarna skulle vara slutkörda vid detta laget, gudarna ska veta att vi föräldrar iallafall var det. Men nej, de lekte vidare i vattnet och plaskade i nästan en timme.
Mätta, slutlekta och nybadade satt vi sedan helt slutkörda på bussen hem. Helt underbart trötta i kroppen allihop! Jag och Tobbe hade dock stora problem med att hålla alla barnen vakna på bussen hem och resultatet blev väl inte helt perfekt... Men trots lite tjuvsömn på bussen så somnade de alla gott hemma sedan.
 
 
Helt klart väl spenderad tid, energi och pengar! Dyrt men värt det. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress