Inte många människor känner mig. Inte många människor som finns kvar idag som fanns runt omkring innan. Jag låter sällan folk komma för nära. Jag vet alltid att de bara är där tillfälligt. Även om vi är de bästaste av de bästa vänner och spenderar all tid tillsammans så vet jag att det är tillfälligt. Det har alltid bara varit tillfälligt! Jag är en person som de flesta antingen verkligen avskyr eller som de tycker väldigt mycket om.Men oftast är det det förstnämnda som gäller.
 
Jag är 37 år och har hunnit med saker som de flesta bara ser på film. Jag flyttades runt som barn, familjehemsplacerad, ungdomshem, jag var både mobbad och mobbare. Som 19-åring dömdes jag för mord. Jag levde för andra gången tillsammans med en man som slog och för vår dotters skull lämnade jag honom till slut. Jag har varit längst ner på botten och kämpat mig upp helt på egen hand! Jag har 4 barn med 3 olika män, jag är gift med mina söners biologiska pappa. Jag och min man är ägare till en cannabis social club och ägnar mycket tid åt kultivering.
 
Mitt liv har varit en enda stor soppa och för att reda ut allt en gång för alla både för mig själv och för andra så beslöt jag mig en gång för länge sedan att skriva en bok om mitt liv. Jag letade rätt länge efter en författare som kunde hjälpa mig att skriva för jag kan inte själv. Till slut hittade jag en jämnårig kvinna som skrivit barnböcker innan men som jag av olika skäl fastnade för. Inte ofta jag känner förtroende för någon på det sättet. Men vi började iaf att skriva. Jag skrev långa brev och berättade om olika tider, personer, känslor och händelser. Och hon skickade frågor om hur tapeterna såg ut i köket för att få en bättre bild. Allt gick bra till en början. Men allt eftersom så hade vi båda för mycket annat som tog vår tid. Så projektet rann liksom ut i sanden och under en längre tid så fick allt bara ligga men sedan en tid tillbaka så jobbar jag återigen på boken.
 
Tanken är att jag kommer att lägga upp små utkast ur boken allt eftersom (första kommer ikväll) så är du nyfiken så får du hålla utkik.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress