Eftersom jag sällan poserar framför kameran så verkar mina barn finna det väldigt utmanande och otroligt rpligt att fånga mig på foto när jag som minst anar det..! Jäkla ongar haha

 

Så då har vi haft vårt väntade besök. Måste säga att det blir lite långrandigt att dra vår historia för en den ena förvaltningen efter den andra. Idag var det en från barn och skrattretande nog en från beroende som kom. Orosanmälan gäller Kevins ADHD med våldsinslag och det faktum att jag på Canaria har behandlat min cancer inte bara med traditionell sjukvård utan även med THC. Tjaa, vad ska jag säga..? Ja, min son utreddes för ADHD och det är tanken att vi ska fortsätta med hans utredning här nu när vi har kommit hem igen. Ja, han slåss. Och ja, vi försöker så gott det går att prata, resonera och stoppa. Förhoppningsvis så får vi kanske lite mer verktyg när vi kommer till BUP.

Men jag passade på att inflika att ska de ändå in och rota i min smutsiga tvätt så kan de ju göra lite nytta samtidigt och hjälpa till med förtur till dagis för Maxens del och även förtur till BUP för Kevins del. Och dessutom så vill vi ha kontaktfamilj. Eftersom vi inte har någon familj eller släkt så får vi sällan någon avlastning och barnen får inte se så mycket annat än det vi har att erbjuda. Min dröm är väl att det ska vara någon slags substitut för mor och far- föräldrar för barnen. Får väl se hur det blir med det. Men hoppas och önska går ju. 

Som avslutning frågade de hur jag känner mig. Ja, hur känner jag mig? Jag är arg! Jag känner mig jävligt arg! Självklart antecknade hon det också haha. Men ja, jag är arg! Arg för att jag har fått en jävla skitcancer! Arg för att soc alltid ska in och rota i mitt privata. Arg för att livet ska sätta krokben för mig. Arg för att en jävla f-tta stal allt jag ägde. Stal mina barns minnen. Ja, det är helt riktigt.. Jag är ARG!! Så anteckna ni hur arg jag är.. För det är jag!! Men vem hade inte varit det?

 
Klart som FAN att jag är ARG!!  
 
 

 

Och vad det gäller hur jag har eller inte har behandlat min cancer i ett land där det är fullständigt lagligt att göra, jaaaa? So what? Men ja visst, fråga ni på tänkte jag och svarade snällt. Den lilla beroendetanten gav mig en känsla av att inte riktigt veta vad hon pratade om även om hon faktiskt hade lite mer koll på CSC klubbar än vad många andra har. Men jag orkar inte. Orkar inte informera och utbilda just nu. Lät felaktigheter få vara som de var. Hon hävdade bestämt att det inte finns någon vetenskaplig bevisning för att THC skulle fungera som medicin bl.a. Men hur kommer det sig då att så många andra länder säger annorlunda? Även i Sverige numera så går det att få utskrivet utav läkare även om det är svårt. Ähh, orkar inte lägga min energi på att utbilda för tillfället. Huvudsaken är väl att jag inte röker, använder någon olja, dricker inget the etc. etc. här i lilla skenheliga Sverige som envisas med att kalla det för knark och där det fortfarande är olagligt?! Nåja, förr eller senare så ska väl även Sverige bekänna färg och erkänna snarare än att inse fördelarna som denna underbara och naturliga planta kan ge och göra. MEn jag måste ändå säga att boeoendetanten var bra mycket mer sympatiskt och insatt i saker och ting än vad de normalt sett är!!

 

 
Finns väl inte så mycket att tillägga om det.......
 

När man har ett lite sådär halvtomt hem och väldigt ont om saker som barnen kan roa sig med och det dessutom är riktigt dåligt väder ute så är det rätt skönt att det ändå finns wifi att tillgå. När grannen ovetandes sedan dödar vårt wifi i ett par dagar så är bråken mellan ungarna ett faktum. Till en början så bevakades nätsignalen var 10onde sekund men alla vande sig ganska snabbt ändå tycker jag, och till slut så lyckades jag få ut ungarna ur huset och de sprang rätt så snart runt ute och lekte med vänner istället. Den som vart mest lidande var Max som pga. det kalla vädret inte fick gå ut och inte hade sin vanliga fria tillgång till Youtube.. Men jag kan ju tycka att det ändå är lite trevligare när vi alla tar oss tid att umgås med varandra. När familjens alla olika sociala medier får vänta och vi faktiskt lyckas ha roligt tillsammans. 

 
Nu är nätet tillbaka och vi får väl se hur mycket sällskapsspelande det blir.. Eller hur lätt det blir att sparka ut ongarna för att leka... Förstår inte hur vi har kunnat låta våra barn bli så fast i nätvärlden?! När hände det? Hur gick det till? Har aldrig innan kännt behov av att begränsa internetanvändandet i tid men just nu, efter dessa dagarna så funderar jag kraftigt på om jag ska ta och omvärdera vissa saker.. såsom hur mycket tid mina barn spenderar på nätet exempelvis...
 
Carina

Förstår att du är arg. Jag hade varit helt vansinnig om jag råkat ut för ett sånt svek. Hur kan man bara med att lura någon så och kalla sig för vän? Jävla psykfall måste hon vara. Jag hoppas att du gör något åt situationen..

Svar: Självklart kommer det att göras något!
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress