Har nu konstaterat att Joppe inte kommer att få följa med på mina powerwalks! Det funkar inte! Han är för seg och dessutom en hanhund som börjar bli könsmogen och ska stanna vid precis varje liten grästuva. Så det får bli fler promenader helt enkelt för min del, så jag får mina powerwalks och Joppe får sina segrundor…

 

 
Jäkla hund till att sabba mina tider hela tiden..
 

Kevin har lekt med grannbarnen större delen av dagen och hör och häpna.. Det har gått bra och inga incidenter! Han har dessutom varit ute i skogen, även om han höll sig vid skogsbrynet så är det ju en början. Stolt som en liten tupp var han när han plockade fram det sista av sitt pyssel som han gjort i skolan. Det är verkligen stor skillnad på hans känslor inför skolan här hemma jämfört med hur han kände inför skolan på Gran Canaria. Jag har ju självklart frågat honom om vad som är bättre och sämre. Det bästa var att här fick man leka och inte bara läsa, skriva och räkna som på Canaria. Försökte förklara för honom att så kommer det att bli här också allt eftersom han blir äldre och flyttas upp i årskurserna. Han verkade dock inte helt övertygad och tyckte på att det skulle nog hans fröknar inte alls gilla för de var ju dom som ordnat med allt pyssel och alla lekar…

 

 
Stolt som en tupp kallade jag Kevin tidigare när jag pratade i telefon men då protesterade han kraftigt och påpekade att han minsann var en kyckling!!
 

Maxen hoppade över påskmiddagen med familjen och hade beställt pastaskruvar som han sedan åt sittandes på soffkanten medan han var fullt inne i youtube. Skit samma! Jag är bara glad att han äter nu när han har blivit sjuk! Att han är sjuk är vårt enda mörka moln än så länge denna påsken (men visst, den är ju inte över än så än så länge är det väl för tidigt för att ropa hej). Känns olustigt som fan att vara av med alla sjukvårdsgrejer och hjälpmedel när han är dålig. Efter att vi vart bedragna och bestulna på allt så har vi ju inga såna saker kvar.. Så en pox införskaffades snabbt vilket sved ordentligt i plånboken men men.. vissa saker bara måste vi ha nu när vi är hemma i kalla Sverige igen! Så med åtminstone en ny pox nära till hands så känns livet lite tryggare när pojken är så tungandad och har indragningar vid varje andetag.

 
Bästa stället enligt Maxen
 

Efter helgerna så är det dags att beställa hem ny syrgas så har vi det hemma igen när det kniper nästa gång. Jobbigt att känna sig så här utlämnad. Det har jag inte gjort sedan Maxen var riktigt liten och innan vi fick hem en massa olika hjälpmedel.

Men för nu så mår Maxen ganska bra ändå och hans allmäntillstånd är inte så att jag är allt för orolig även om han kommer att få sova nära så jag har koll på honom. Detta är något som vi slapp så fullständigt på Canaria, till den milda grad att vi kunde släppa det i stort sett helt och bara slappna av. Men nu var han ute igår en stund med mig och Joppe vilket innebär att han idag är dunderförkyld och är andningspåverkad. Hoppas på att han mår bättre imorgon!

Måste ändå tilläggas... Fan va det är underbart med lugna och sköna dagar som denna! Nöjda, glada och lekande barn, god mat och trevligt sällskap! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress