Känns grymt skönt att känna att jag faktiskt orkade! Visst drog hunden ner tempot ordentligt (note to self: ta inte med den nyligen könsmogna hanhunden ut på powerwalk...han vill hellre stå stilla å bara nosa å pissa överallt 😂) och visst är det kallt som fan men känslan är fett skön vid läggdags när man lagt ett par mil bakom sig! Känns lite extra bra när man dessutom glömt mobilen på den längsta promenaden under dagen men ändå visar stegräknaren bara snälla siffror!! Sjukt nöjd med mig själv idag!! 

 
Störigt dock när det borde vara nästan dubbelt så långt.. om man hade haft mobilen med sig vill säga...
 
En liten kvällspromenad på en sisådär 1,2 mil för att införskaffa frukt till barnens första skoldag imorgon
 
Anonym

Du måste se till att få behandling nu, tid för operation samt allt annat som hör till. Vill inte vara dysterkvist men om du inte fixar detta snart så behöver du inte bry dig om det andra heller snart. Sanningen. Been there, done that med son med DS också. Det är på riktigt, faktiskt. Och du kan fixa det, det vet jag.

Svar: Och det är nu jag skrapar lite med foten i backen medan jag febrilt letar efter ett sätt att säga att du har helt rätt faaaaast helst utan att medge att jag har fel... Men skämt åsido så har du helt rätt. Och jag har pratat med onkologen om nya tider. Och tack..!
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress