...helt otroligt bra och långt över allas förväntningar!

 

Denna lappen följde med Simone hem idag..! Nu hoppas jag bara att allt ska funka i längden oxå :)  
 
 

Simone sov som max 2 timmar sammanlagt, de andra hade svårt att komma till ro och somna och alla vaknade de när åskan lät så högt att vi alla började fundera om det var från vårt hus som det lät. Nerverna låg verkligen utanpå mina barn som traskade iväg till skolbussen med Tobbe idag.

Trots att vi har försökt att få Kevin att förstå att svensk skola och Canarisk skola skiljer sig otroligt åt så var han inte alls på humör för någon skola i morse. Vilket gjorde det ännu roligare att få hem tre väldigt nöjda barn! Kevin kom först hem och strålade som en sol medan han berättade hur bra hans dag hade varit. Ett litet skrattanfall hos oss vuxna blev det när Kevin mitt i sin berättelse kungör en riktigt häftig grej de har på hans skola… De bjuder alla barn på mat!! Och sedan följde en lång förklaring till att det är mycket bättre när skolan bjuder på mat istället för att man ska släpa med sig lunchlåda, frukt OCH ändå behöva äta i skolan som då enligt honom kostade runt en sisådär 7000 euro om dagen (!)… Han var verkligen nöjd vilket gläder mig otroligt mycket!

Strax därefter kom Simone som skulle visa allt hon nu hade i sin väska samt överlämna de papper och annat som hon hade fått med sig hem. Hon bara bubblade av lycka över alla sina nya vänner.

Hör och häpna men ta mig fan till och med Didja kom hem som en liten sol och sken och kvittrade för fullt.

Så jävla skönt rent ut sagt! Visst lär väl inte alla dagar vara som denna och mina strålande fragglar lär komma hem sura som små citroner lite titt som tätt men just idag känns det så skönt att allt gick bra!! Speciellt eftersom de inte hade de bästa erfarenheterna av skolan sedan innan. 

Känns bra att veta att jag har tre fragglar som kommer att gå med lätta steg till skolbussen imorgon!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress