Dagen har varit kanon och kvällen verkar följa i samma spår. Vi har dock börjat märka av den där stormen som de pratades och varnades om tidigare idag. Båten ser nu till att vi alla, stora som små ser lika runda ut under fötterna när man ska försöka ta sig fram i korridorerna. Nu har jag i alla fall kommit ihåg att gå upp och sänka värmen i hytten. Har lärt mig en läxa efter att ha svettats som en gris i natt. Vi frös ju allihop och är det något vi är trötta på så är det att frysa. Så glad som fan blev ju jag när jag upptäckte att man kan vrida lite på termostaten så blir det snart varmt och gott. Klart som korvspad så höjde ju jag till max… De som någonsin varit hemma hos oss vet ju hur jäkla varmt vi brukar ha det. Ja jag måste nog erkänna att när jag vaknade i en svettpöl i morse så var det bara att inse att det helt klart hade räckt med att höja till hälften av vad jag gjorde. Men va fasiken, man lär ju så länge man lever haha 

 

 
Känslan av att ha hamnat på helt rätt ställe vid helt rätt tidpunkt är grym
 

Satt för mig själv några timmar i natt och jag vet inte vart allt kom ifrån. Kändes som om någon hade väckt mig ur en lång sömn full av mardrömmar. Jag har haft svårt att skriva de senaste månaderna. Det har liksom varit lite för mycket. Det ena problemet har avlöst det andra så länge nu. Men i natt så bara flödade det. Mina fingrar rörde sig som av sig självt över tangenterna. Nästan ett helt kapitel på min bok blev klart och efteråt var jag helt slutkörd inombords. Det är mycket i det förflutna som aldrig blivit bearbetat. Mycket som aldrig ens har sagts högt utan det mesta har bara tigits ihjäl. Men som alla numera vet så är jag trött på att tiga… ALDRIG MER! Inte ens när det känns avigt och pinsamt vid nya bekantskaper vilket har hänt mer än en gång. Men känslan när jag var färdig med skrivandet för ikväll var obetalbar! Kom fram till att om jag någon gång får min bok färdigskriven så kommer jag att må asbra! Då kommer allt att ha gåtts igenom om inte annat så av mig själv. För det blir ju ganska så mycket tankar, känslor och funderingar som kommer fram när jag sitter och skriver. När jag sitter där så allt ifrån gråter jag, känner samma ilska som jag gjorde då det hände eller samma glädje och skrattet bara väller upp. Jag kan tänka mig att jag ser rätt så galen ut vid dessa tillfällen men skit samma det kan jag bjuda på.

 

 
Ja detta är min arbetsplats för ikväll, hur ser din ut? 
 

När det kommer till att ge ut boken sedan så är jag osäker. De förlag som till en början var så intresserade vill nu att den ska skrivas som en roman och även kallas för just roman. Detta eftersom de är rädda för framtida stämningar eftersom jag lämnar ut allt inte bara om mig själv utan även de runt omkring mig. Men mitt liv (även om det vid mer än ett tillfälle har liknats vid en såpopera) är ingen jävla roman. Det finns liksom ingen fiction i det. Så jag kallar det hellre för biografi eller bara boken om mig helt enkelt. När det kommer till min historia så är det just det.. Det är MIN historia och jag kommer inte att ändra på något för någon!  Ett alternativ är att ge ut boken själv vilket verkar ganska lockande. Men det kostar ju en del såklart. Vi får väl se hur det blir. Just nu har jag inte tid med trista funderingar utan jag är upptagen av att njuta av julen med mina fina fragglar!

 

Kevin och Simone har båda hittat nya vänner som de har jättekul med. Kevin och hans kompis hittar på en del sattyg och eftersom den andre pojken i annat fall är ordentlig och sällan gör dumheter och Kevin är.. haha ja som Kevin är helt enkelt så blir det till att känna sig lite skamsen inför de andra föräldrarna. Känns som att Kevin har lite dåligt inflytande. Och hur kul är det att känns så på en skala då? Jaja, det är väl som de är.. Kul har de i alla fall..! De springer kors och tvärs över båten och har riktigt kul ihop. De badar, de tittar på film, de leker, de har skattjakter, spelar bingo, sjunger och dansar. Detta är verkligen en fullträff på många vis. 

 

 

Även Maxen hittade vänner som var så söta med honom och lät honom klottra ner halva av den nya fina skrivboken. Så lycklig lille prinsen var av all uppmärksamhet han fick av tjejerna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress