Dagen blev men ändå inte. Tanken var att hitta på något med barnen så att vi kommer ut och iväg hemifrån där tillvaron inte är den mest positiva för tillfället. Men i sista stund så bytte Tobbe och Didja plats och Didja blev istället den som stannade hemma. Så det blev ju inte alls som jag hade tänkt mig dagen. Funderar på att ge upp det där med planer.. funkar ju ändå inte om livet alltid ska envisas med att aldrig vänta på att jag ska planera klart..

Denna gången hittade vi kamelerna utan några krusiduller men det vart ändå inget kamelridande. När vi kom dit så kunde vi alla konstatera att dessa stackars kameler och deras djurplågare till skötare inte var något som vi ville stötta. Så vi klappade lite, tittade ännu mer och mådde även lite illa… Så i brist på kemelridning så traskade vi vidare för att slå oss ner vid vattnet med en glass istället.

 
Visst vill man ge barnen all möjlighet i världen att se och få uppleva "vilda" djur på nära håll men det blir nog till att spara till en vildmarks safari i sydafrika i så fall för djuren som vi människor håller i fångenskap lider oftast alla helvetes kval och vem fan vill stötta det?? 
 
 
Maxen tar igen sig.. 2-5 sekunders vila räcker till ca 4-6 timmars vild lek..
 
 
Och där var vilan slut...
 
 
Det är en otroligt vacker promenad att gå även här...
 
 
Som en helt annan plats...
 
 
Så nära varandra dessa två ställen men ändå så otroligt långt ifrån ändå..
 
 
Barnen var lite besvikna över att deras förkylningar gjorde att jag sa nej till bad...
 
 
Tog dock inte lång tid tills de lekte och hade glömt badet..
 
 
Önskar så att jag hade kunnat ta kort på den mäktiga känslan som vattnet förmedlar här...
 
 
Så vackert...
 
 
Svårt att längta hem till kalla Sverige när man har detta runt knuten..
 
Solen stekte riktigt ordentligt idag
 

En lång dag idag vilket har gjort mig så där lagom trött och all energi är som bortblåst men utan någon tid spenderad vid datorn vilket gör mig hyperstressad och innebär att jag har en del att ta igen. I morgon blir det dessutom Las palmas vilket innebär minimalt med jobbande. Verkar som att det bara är för mig att gå tillbaka till att jobba på nätterna och hem och barn på dagarna. Fan! Jag får verkligen inte ihop vardagen..! Snacka om att man känner sig lite kass ändå..

För övrigt så är väl tillvaron sådär lagom rolig. Efter att man fått veta att ens respektive har för avsikt att lämna så blir ju stämningen helt klart något tryckt i hemmet.. Milt uttryckt! Så jag får väl ändå säga att det gick förvånansvärt bra idag!! En lyckad (med dagens mått mätta) dag i maspalomas/meloneras

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress