Idag är det Tobbes födelsedag. Fragglarna blev besvikna när de insåg att de skulle få fira honom en dag sent eftersom han kommer hem först imorgon. Saknar att ha bil. Fick upp en bild i minnes flödet häromdagen på facebook. På mig bakom ratten. Saknar friheten det gav mig och framför allt barnen. Just nu saknar jag det för hade vi haft en så hade vi helt klart varit på väg upp mot Stockholm just nu för att fira Tobbe. Men bil står inte på priolistan så det är väl bara till att drömma vidare.

 

 
saknar...

 

Jag märker på fragglarna att de verkligen varit inställda på att detta var ett tillfälligt boende. De är redan i farten med att planera för sin nya tillvaro uppe i Stockholm. Försökte förklara att vi ännu inte skrivit på för något hus men de verkar lite för säkra på sin mammas förmåga att kunna trixa och trolla ihop saker och ting för de viftade mest bara bort mig.

Simone är väl den som alltid har svårast för avsked och det kommer säkerligen bli en del tårar för att hon tvingas lämna vännen som bor granne med oss. Men även hon ser fördelar med en flytt och ser fram emot att komma närmare släkten.

Kevin och Didja är dom som mest ser fram emot flytten av fragglarna. Men de har de ju gjort hela tiden å andra sidan. Didja har inte ens varit direkt intresserad utav att skaffa vänner här eftersom hon tycker tillfälliga bekantskaper känns överflödiga.

Så nu hoppas vi bara på att allt går i lås! Väntan på svar är olidlig!

 

Blev lite hemmagjord glass idag eftersom jag gjorde misstaget att glömma köpa någon efter att jag lovat Maxen glass efter maten. Blev hur lyckat som helst och nästan löjligt gott! Kanske inte riktigt någon dietglass men gott som fan! Grädde, kondenserad mjölk, mosad banan och smält mjölkchoklad…….

 

 
Så löjligt enkelt att göra och variera sm man känner för stunden att jag förstår inte varför man inte gör det oftare
 
 

Om himmelriket var en glass så skulle den helt klart smaka såhär!!