I samarbete med Zalando.se
 
 
Den är äntligen här! Solen har faktiskt hittat hit med sina strålar och denna familjen börjar så sakteligen med att lägga undan vinterns alla tjocka och mörka plagg. Dessa ska ju bytas ut mot nya, tunna sommarkläder! Zalando är ett säkert kort när det ska handlas och här kommer några tips. Den svarta jumpsuiten här nedanför har jag och den är grymt skön och riktigt snygg. 

 
 
 
SOMRIGA JUMPSUITS OCH KLÄNNINGAR
 
Bright Red | Svart blommig | Blommig klänning | Lila klänning | Vit jumpsuit | Blå jumpsuit | Svart jumpsuit
 
Sponsrat inlägg


Tanja

Jag har ännu inte riktigt hämtat mig från inlägget om poliserna och deras bemötande, blev så ruggigt förbannad att jag var tvungen att ta en paus från bloggen. Dessa poliser, dessa fega kräk, som gör såhär - inför barnen dessutom ... jag tappade fan andan av ilska, och då är jag en rätt sansad person ändå.

Nåväl, det jag skulle skriva lite snabbt var att tipsa om naturlekparken i Slottskogen. Läser om din minstings intresse för lekplatser. Vi har en 7-åring och en hund och när vi som vanligt behövde "rasta av" dem lite så besökte vi Slottskogen samt hundrastgårdarna där det alltid finns hundkompisar att busa med. Meningen var att vi skulle till härliga Plikta ( den där stora lekplatsen) men så hamnade vi i naturparken som vi tidigare bara gått förbi. Och min unge älskade det! Barfotaslingan, klättra och klänga. Tyvärr fick man inte ha hund med sig så husse och hunden fick leka i rastgården och jag och sonen hängde där. Ett tips till er ( vi bodde i Kungälv förr och jag ser att du skriver om Stenungsund) om ni inte varit där. / tanja

Svar: Hej! :) Ja, jo dessa poliser... Det är så att man kan bli mörkrädd ibland... Tragiskt nog så är vi rätt vana.
Plikta!! Oj den lekplatsen hade jag totalt glömt bort.. Och barfotaslingan har vi nog missat helt så det ska vi helt klart ta både en och två turer till för att spana in och leka en massa. För visst har du helt rätt i att vår minsting är smått tokig i lekplatser!
Och välkommen tillbaka till bloggen... :)
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress