Varför går man som vuxen in och läser här på min blogg för att sedan ta frågor om det man har läst med mina barn? Det undrade Didja när kuratorn på hennes skola berättade lite spontant sådär att han läser hennes mammas blogg och började ställa frågor till henne. Didjas klockrena svar var att bloggen har ett kommentarsfält som kan användas till att fråga! En del klassiska frågor som jag brukar få och som jag är van vid att ta. Frågor till mina barn som jag inte ser någon poäng med.  Frågor som ”vet du varför hon gjorde det?”  och ”vet du vad det var som egentligen hände den där kvällen?”. 

 

Helt jävla ärligt asså..!!!! Är det verkligen frågor man ställer till ett barn? På hennes avslutning? Som skolkurator när man inte har någon som helst relation till barnet. Inga tidigare samtal, ingenting! Nope! Nej! Nix pix! Aldrig! För mitt barn har inte med såna frågor att göra! Den som vill veta något, kurator eller annat, kan vara så vänliga att komma direkt till mig med sina frågor hädanefter!! Så ett långt och argt mail är nu författat till rektorn på berörd skola. Inte för att jag kanske förväntar mig så mycket resultat utav det men det fick mig att känna mig i alla fall lite bättre! Jävla kurator!

 

Man kan ju tycka att de som ändå jobbar inom vissa yrken borde förstå att det inte passar att ställa vilka frågor som helst. Men just när det kommer till dessa frågor så är de flesta (men tack å lov inte alla) likadana. Psykologer, kuratorer, läkare, lärare, socialfit.. nej, jag menade socialtant, alla är de precis lika nyfikna. Det spelar heller ingen roll varför man träffar de olika yrkesgrupperna heller.

 Jo lilla doktorn det är så här att min mans kusins sista barns lillebror är rädd för bananer. Kan det bero på nageltrång?    -Ja du Linda det kan man fråga sig. En annan sak jag frågar mig själv är vad var det egentligen som hände den där kvällen då hon dog?

Kanske är det inte riktigt så illa men ofta känns det så. Hur länge kan det finnas något kvar för den nyfikna att gotta sig i? Sen kommer självklart de ofrånkomliga kommentarerna som .. Ja, nej men du behöver inte berätta… Det är bara om du själv vill… Jag hoppas inte att du tog illa upp för att jag frågade… Jag menar inte att vara nyfiken… Nähä det trodde jag! För du låter jävligt nyfiken i mina öron men ok då har jag kanske missuppfattat allt eller?  

 

 
Lite (eller kanske snarare rätt så mycket) så känner väl jag nuför tiden.. 

 

Sällan jag svarar på frågor numera. Känner inte att jag har någon anledning att tillfredsställa allt och allas nyfikenhet. Och är det någon person som jag vill ska slippa nyfikenhetsklådan så får de svar, men som sagt det händer allt mer sällan! Så du lilla kurator som sitter och läser denna bloggen.. Dagens inlägg tillägnar jag dig! Du kan väl ta och visa lite stake (om du kan hitta den!) och fråga Didjas mamma om varför och hur istället för att ta det med Didja!! Så ska jag tala om för dig precis vart du kan ta och stoppa din lilla nyfikenhet!!!

 

Så jävla kasst helt enkelt. Men det är ju bara min egna ödmjuka (?) lilla åsikt.. 

 

Längtar tillbaka till Canaria där frågor om det förflutna liksom bara inte existerade. Inte ens om någon fick höra något så blev det följdfrågor!! Varför? För att de flesta var för upptagna med igår, idag och imorgon. De levde i nuet och inte för 20 år sedan!!  Kass bild blev det också för att mobilen inte ville som jag ville så det fick bli en screenshot skickad till datorn och sen uppladdad... Hmm inget går min väg ikväll. Nope, nu ska jag sätta mig med mina ömma svullna vattenfötter som ser ut att tillhöra en flodhäst, i högläge och titta på något lagomt intressant avsitt av en ännu mer laom intressant serie. Inte vart det bättre med smärtan i mina stackars flodhästfötter när jag råkade sparka i tröskeln heller ajajaj! 

 

 

Esen

Suck, pust och stön till sånna människor. Men tyvärr är inte den sista idioten född än😅☹️

Men du apropå serier, har du sett Organge is the new black? Oooofuck ja dör den är så bra, och en typiskt (Linda) serie. Haha tänker på dig när jag ser en av dem men det är bara av positiva ting 😉 Hade lätt vilja sett den ihop med dig ☺️

Svar: hahaha jepp den har jag sett slut på. Tycker att jag under mina sömnlösa nätter har sett slut på de flesta serier och bara väntar som en gam efter nästa avsnitt. Men jag håller med dig, den är asbra!! Åh, du hade gjort dig underbart bra här hemma i min soffa till ett avsnitt eller sju! <3
Linda Hedman

Esen

Men eller hur, där skulle vi sitta och titta och as garva 😂♥️

Svar: Låter lite som den perfekta filmkvällen ❤️
Linda Hedman

Anonym

Anmäl för jösse namn!!
Den sk kuratorn är bara en tönt som gör bort sig gång på gång!
Etik, nån?

Svar: Har själv missat denna kurator.. Men anmälan är på g.
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress