Gårdagen bjöd inte bara på underbart goda och fina (och för jävla dyra!! 90 kr/l jämfört med när vi var i stan och köpte för 20kr/l)  jordgubbar utan även på vart väder så att även Maxen var ute i några timmar och omgångar. 
 
 
 
 
 
Vem tackar nej till en morgonpromenad med hunden när omgivningarna ser ut så här?!
 
 
 
 
 
 
Sverige visade upp sig från sin finaste sida på sin dag! Inte ens en stadsälskande person som jag kan ju neka till att naturen är vacker!!
 
 
 
 
 
 
Och då ska man komma ihåg att det har ju knappt ens börjat..! Förhoppningsvis får vi en lång och varm sommar så ...the best is yet to com...
Dock vart det inte så många kort på fragglarna (som mest sprang omkring och lekte) eller någon annan heller för den delen. 
 
 
 
 
 
Joppe fastnade på bild när vi gick bort till Skärhamn. Så söt med sina flygande öron i vinden när vi var nere vid hamnen haha Han verkar dock liiite för sugen på att ta sig ett bad för att ag ska tycka att det känns bekvämt att stå så nära någon längre stund på! 
 
 
 
Och som vanligt.. Kommer du på någon mer som kan tänkas vilja rösta på mitt tävlingsbidrag (börjar väl inte alls bli tjatigt haha Men det skiter jag i för jag vill, jag vill, jag viiiiill vinna!! haha) så hittar du det om du klickar HÄR
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress