Känslan när alla pusselbitar faller på plats perfekt är ju bättre än bäst! Att vi flyttade hem till Sverige igen berodde i huvudsak på 2 saker. Dels för att skolgången inte fungerade för barnen och dels för att jag helt enkelt inte hade råd med vården jag behöver. Men att flytta hem så här har inte varit lätt! Vi stod plötsligt bostadslösa utan någonting. Att jag och barnen kom först och Tobbe stannade var inte bara jobbigt för barnen utan det blev även praktiska svårigheter som att jag inte kunde påbörja mina behandlingar eftersom jag inte hade någon barnvakt.. Men nu.. bara veckor senare så är vi alla samlade igen på både gott och ont.. Bostad har jag lyckats lösa och nu flyttar vi in om bara ett par dagar. Så sent som igår satt jag och oroade mig för möbler men nu är även den nöten knäckt och vi kommer att ha ett hyfsat möblerat hem på en gång. Skolproblemen vi haft här i Ulricehamn med att barnen inte får någon skolplats låter som att även de är ett minne blott när jag pratat med rektorn på Tjörn. Han kunde inte för sitt liv förstå varför barnen inte redan gick i skolan och tyckte på det att pappren från Canaria inte var det som var prio ett utan att det var ju att få in barnen i skolan först och främst så fick barnens skolpapper därifrån komma på andra plats. Så min önskan om en handlingskraftig rektor gick i uppfyllelse. Så vi verkar kunna pusta ut även vad det gäller skolan och det är en otrolig lättnad. Att få en normal och helt vanlig vardag står högst upp på vår lista. En helt vanlig och tråkig vardag.. hmmm Jag undrar jag… Är det ens möjligt? Jag är duktig på att trolla och att kunna fixa även det som känns omöjligt men fan vet om inte det målet är näst intill omöjligt haha Tror jag får omformulera det till en för oss helt vanlig och tråkig vardag får det nog bli.. För vår vardag har väl aldrig varit varken normal eller vanlig..?!

Men just nu ser vi alla fram emot det i alla fall och jag tror att det är vad som måste till för att kunna börja nysta och lösa de knutar denna familjen behöver lösa på olika sätt och vis. Så de kommande veckorna kommer det att bli mycket med att få till att Kevins ADHD utredning fortsätter. Fördel med just Tjörn är ju att de har en hel del föräldrakurser som kan vara behövliga. För gudarna ska veta att jag skulle behöva fler verktyg att hantera Kevin på..

Sedan så är det jag som ska till läkaren och fortsätta mina mindre trevliga behandlingar. Känns läskigt att behöva ta tag i allt det där men det finns ju inte så många alternativ eftersom att leka struts tyvärr inte botar någon cancer. När alla bitar har fallit på plats så hoppas jag att jag ska ha ork och ro att även reda ut det här med maten och alla förändringar som jag behöver göra. Det är ju en ganska så radikal förändring som jag behöver göra och byta ut det mesta av vad jag äter och vem vet..  kanske kan det även bli lite lättare för mig att äta… 

 

Som sagt så är känslan när alla pusselbitar faller på plats är verkligen bättre än bäst!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress