Ja men då kör vi på skumma utslag idag som avbrott mot de vanliga skadorna och olyckorna… Att det aldrig kan få vara lugnt på hälsofronten! Nåja, som tur var så försvann de efter någon timme och lämnar inte mer än en misstanke om en allergisk reaktion mot.. eeeh.. något? Tycker inte att jag har gett honom något annat än vad han brukar få. Får väl se om det kommer tillbaka.

 
Kevin höll dock på att bli knäpp under tiden som de var där eftersom de kliade fruktansvärt mycket
 
 
 

Tänk va bra och smidigt det hade varit om 1177 hade haft video funktion!! Nu hann inte jag ringa dom innan vi såg att det började försvinna igen men hade de inte försvunnit så hade jag ju fått slå en signal. Och vad hade de frågat? Jo, hur ser utslagen ut? Och jag hade börjat förklara och sedan hade det bara varit till att hoppas på att de skulle förstå hur jag menade. Men om de istället hade haft en video funktion så hade det bara varit till att slå på kameran och de hade genast sett vad jag såg och vi hade sluppit en massa gissningslekar.

På Canaria har vi använt oss en del av appen Kry där man använder just video. Nu gäller det ju läkarsamtal på Kry, men så mycket smidigare! Vore kanske något för 1177 att tänka på i framtiden?! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress