När dottern skulle göra en god milkshake så var det nästan en självklarhet att smaken skulle vara just.. polkagris :)
 

Det finns en tävling här just nu på blogg.se och den vill jag absolut inte missa! Tävlingen går ut på att man ska designa #minpolkagris med smak, färg, namn och självklart omslagspapperet. Eftersom i stort sett hela denna familjen är smått besatta av just polkagris så är det en tävling som jag inte kan missa! Den stora vinsten i detta är att Grenna Polkagriskokeri kommer att tillverka och även sälja den polkagris som vinner. Sedan vinner man även en hotellnatt som denna rätt så slutkörda och sjuka mamman hade behövt mer än det går att beskriva i ord samt ett besök på Grenna Polkagriskokeri vilket mina fragglar hade älskat! Så här kommer då mitt bidrag om jag får välja helt fritt.

#minpolkagris 

Min polkagris hade gått i färgerna blått och gult och haft smaken utav en lite syrlig blåbär ihop med den lite sötare smaken av hjortron. Pappret hade täckts utav en massa små sockar för att påminna alla som så gärna rockar sockarna den 21/3 (world down syndrom day) att även minnas alla människors olikheter alla andra dagar på året. Just gul och blå är färgerna som down syndrom awareness använder så jag tyckte att de skulle passa perfekt. Att det dessutom är svenska färger med svenska smaker tyckte jag var en kul detalj som bara råkade komma med på köpet.

Så om jag som sagt får välja fritt så blir det en kombo av 2 underbara olikheter. Polkagris möter awareness i 2017 stajl med rockande sockar som omslag. Med ett enkelt nams såsmon kanske 21:an efter trisomi 21 som down syndrom faktiskt heter...

 

 

 

Skulle Grenna Polkagriskokeri sedan vilja utveckla detta så går det ju att göra de små polkagris godisarna som små kromosomer, bara fantasin som sätter gränserna…  

 

 
 
För att jag ska ha en chans att vinna så att min awarenss-stång kan komma att produceras och säljas så krävs det att ni trycker på det lilla hjärtat härunder. Så kom igen och tryck nu för jag skulle så gärna vilja vinna detta!