I samarbete med vattenhuset.com
 
 
 
På Canaria var jag livrädd så många gånger eftersom vi i stort sett alltid hade vatten runt omkring oss. Var det inte havet så var det pooler. Tjejerna kunde ju simma men inte Kevin och Maxen. Kevin sattes på att lära sig att simma i stort sett omgående men Maxen som är rädd för vattnet samtidigt som han är störtförtjust i det var en svårare nöt att knäcka och han kan fortfarande inte simma. Trots att han gick till badhuset varje fredag med sin klass i skolan just för att lära sig simma så vart det aldrig något simmande av honom. Ett barn som inte kan simma skrämmer mig. Det är så lätt hänt.. Det går så fruktansvärt fort.. Skola efter skola i Sverige tar bort simundervisningen då den anses kosta för mycket. Under all kritik enligt mig! Varje år så omkommer mellan 100-150 människor i Sverige i just drunkningsolyckor... Jag vill göra allt för att förhindra att det händer mina barn! 
Jag har letat runt lite efter simskola åt de tre yngsta (den äldsta bara fnyser att hon minsan kan simma när jag ens försöker föreslå något..) men hittar inte riktigt någon jag är nöjd med här. Inte som erbjuder vad jag söker och som dessutom är lätt för en bussåkare att ta sig till. 
 
När Simone var bäbis så gick vi på vattenhuset uppe i Stokholm och jag var så otroligt nöjd med dom. Så i tankarna så har jag väl mer eller mindre gått händelserna i förväg och mer eller mindre redan flyttat upp till Stockholm och skrivit in alla tre på just vattenhuset. 
 
Fördelarna med vattenhuset är bland annat att deras anläggningar finns på hur många ställen som helst runt om i Stockholm och de är så lätta att ta sig till. Aldrig några timmars resa för en liten stunds simmande och sedan lika evighetslång tid tillbaka hem utan det är verkligen smidigt. 
 
Att de sedan har så många olika simkurser där man verkligen möter behovet hos den som ska lära sig är också en sån där sak som gör att jag fastnat för just dom. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress