I samarbete med pixers

 

 

Att jag längtar hem till Canaria är ju ingen hemlighet och jag har svårt att finna mig tillrätta i vårt kalla och grå klimat (även om vi äntligen går mot ljusare tider). I och med att jag har suttit på nätet och ”fönstershoppat” och letat efter inspiration till hur vi ska göra om här hemma för att få bort allt vita och få det lite mer som vi vill ha det så har jag hittat en lösning. På pixers.se hittade jag allt jag behöver. Jag föll pladask. Mitt största problem blev att välja mellan allt fint de har. Jag saknar all färg och känsla som finns där borta som vi råder stor brist på i vårt ganska så enfärgade lilla Sverige. Här är min lösning, en underbar foto tapet som kanske inte riktigt föreställer Canaria men som ger samma känsla och som gör mig glad inuti.

 

 
Tycker den är såå läcker med alla sina färger!
 

Här kan du hitta just min blivande fototapet. Den är verkligen så långt ifrån vad jag skulle ha valt innan. Brukade tycka att alla färger stack mig i ögonen innan. Men mycket har förändrats inom mig under det senaste året.När ungarna såg vad jag satt och kollade på så samlades de genast och ville också ha lite roligare färger i sina rum än våra vita väggar.  

 

 
 

Dessutom hittade jag en cool ide om hur man kan pimpa kylen lite.. Så kanske man även slipper alla fingeravtryck som syns så tydligt mot det rostfria, och det ser lite roligare ut. Om ni klickar här så kommer ni till olika klistermärken som bland annat går att fästa på kyl och annat kul.  

 

 

 
Inte så färgglad kanske men jag tycker att den är så himla söt och jag vet att Maxen skulle älska den!
 
 

Till Maxen funderar jag lite, för jag har svårt att välja mellan dessa. Han är ju så tokig i alla de former utav djur och det är hans största intresse. Här hittar ni denna och här hittar ni min andra favorit.  Eller om det blir båda eftersom jag inte verkar kunna bestämma mig haha

Så just nu håller ungarna på att gå igenom de olika motiven och försöker hitta den de vill ha. Men eftersom man bara får välja en så har de lite problem hahaha De vill liksom mig, ha allt! 

Ska bli riktigt kul under de kommande månaderna med att komma i ordning. Försöker att inte tänka på allt vi förlorat och istället fokusera på att bygga upp och se fördelarna med en fullkomligt giltig ursäkt att få shoppa loss ordentligt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress