I samarbete med marinaman.se
 
 
Nu när sommaren äntligen är på väg och sommarlovet hägrar strax framför oss så suger havet mer än någonsin för alla i familjen känns det som. Vi hade ju pratat lite löst om en dag ute på havet vilket ungarna inte hade förstått, utan de hade så klart tagit fasta på de bitar de ville höra och tog vårat lösa prat och tankar som ett faktum. När jag kom in och skulle säga till om tandborstning inför natten så satt de tätt intill varandra stirrandes med drömmande blickar på paddan. De var inne på marinaman.se och drömde sig bort till salta bad och en hel del vattenlekar. Kan ju inte annat än att hålla med om att det hade varit helt underbart!
Efter all bergochdalbana som vår tillvaro har bestått utav den senaste tiden och att hela familjen är superstressade så hade det varit så skönt och välbehövligt avslappnande med en sån dag som de målade upp för mig.
 
Vi skulle ta båten ut mot ingenstans och bara vara tyckte Didja medan Simone och Kevin var mer inne på att vi tydligen nog inte kommer att överleva om vi inte införskaffade minst en tube var till alla barn. Kevin ville ha denna tuben som ser ut som en pizzaslice medan Simone ville ha denna som är formad till en tvåsitssoffa men som fortfarande går att dra bakom båten. De hade även någon enligt dom själva riktig suuuuperduper ide om att de två kunde sitta däri så kunde vi dra dom hela vägen, vart vi än skulle. Det tyckte ju inte jag lät lika roligt men men drömma lite kan de ju få göra. Personligen så håller jag nog helst på Didjas ide men om det ska vara möjligt för oss att bara ligga och slappa så kommer vi att behöva en hel del inslag av Kevins och Simones planer så de är tillräckligt slutkörda för att kunna ta det lite lugnt. 
Men det hade varit en skön dag, att åka ut till någon av småöarna eller något badställe som man bara kommer åt vattenvägen, breda ut oss och njuta av stunden. Grilla lite gott och sedan låta ungarna bli överraskade av att vi inte bara gjort en heldag med allt ifrån bad, grillning  och solning till åka tube bakom båten och plaska av oss all vår energi. Utan dessutom övernatta och ha tält och sovsäckar med oss. Ungarna hade slocknat som små ljus! Man sover ju så himla gott efter att ha varit ute på vattnet och all frisk luft. Denna grillen har jag faktiskt klickat hem just från marinaman.se inför förra sommaren och vem vet.. den kom aldrig till användning eftersom vi tog ett år på Canaria men jag skulle tro att den kommer till stor nytta denna sommaren istället! Den är riktigt häftig på så vis att det är en helt vanlig grill men med en hel del finesser och funktioner. För vem vill inte ha en liten och smidig portabel grill som dessutom kan förvandlas till en vanlig ugn? Eller det faktum att den kan stå på i stort sett vilka ytor som helst, inga problem med att ställa den direkt på båten om det skulle vara så att Maxen inte skulle kunna ge fasiken i att försöka pilla där han inte får. SMIDIGT!! Den är superlätt att tända. Den är bränslesnål så bara några bricketter räcker hur långt som helst. Till och med Tobbe gillade den trots att den var såpass liten och först var den väl inte tillräckligt cool och manlig för honom men efter att han såg alla finesser på den så fastnade han också för den. Lite retsamt att vi aldrig använde den, men tur att den var utlånad så att den finns kvar i vår ägo. 
Ungarna hade slocknat som små ljus och själv hade jag mer än gärna suttit i kvällsvärmen och njutit av att sitta kvar vid elden... 
 
Vid närmare eftertanke så får nog ungarna få igenom sina planer denna gången för ju mer jag tänker på det, ju mer längtar jag! 
 
Nu har ju jag köpt vår grill hos marinaman och det var den enda gången jag har handlat där. Men det gick fort att få hem den och inga som helsta suckar fick jag höra när jag ringde till deras kundtjänst inför köpet och ville veta mer om denna för mig något annorlunda grill. Så jag kan lätt rekommendera marinaman.se för den som behöver något för dagarna ute på sjön i sommar. Eller om du behöver något annat för den delen.. De har ju en hel del!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress