Gårdagen blev helt otroligt lyckad med Kevins kalas och kompisar. Syskon som samarbetade och mycket kärlek. Precis som det ska vara! När alla fragglarna låg för natten så skickade grannen ett sms och bjöd över mig på ett glas vin eller en kopp the.. Ska ju inte dricka under behandlingarna och jag som i stort sett aldrig dricker, valde vinet haha Det var med smått vingliga ben som jag gick hemåt mitt i natten. Det känns ju verkligen att jag är en ovan drickare. Tål absolut ingenting och det hade nog bara behövts några munnar till för att jag skulle ha vinglat och snubblat hemåt haha Det var i alla fall den mest perfekta avslutningen på en helt underbar dag!

Idag blev inte sämre den. Simone åkte iväg igår för en övernattning på något barnjippo som de hade här på ön. Hon kom hem med en lapp hon fått i skolan för någon vecka sedan och ville så gärna gå på detta eftersom det var så många i hennes klass som skulle dit. Ja, jo men visst tyckte väl jag och skickade iväg henne med en av grannarna som också hade barn som skulle dit. De skulle äta pizza, sjunga, spela teater och sedan ha en liten uppvisning dagen efter för föräldrar. Lät ju ganska roligt och jag tänkte inte så mycket mer på det. Igår ringde hon hem för att säga god natt och jag frågade såklart vad de gjort, om hon hade roligt osv. Svaret jag fick då var att hon hade jätteroligt men att det var ganska mycket ”Gudsaker” som hon kallade det. Jag satt hos grannarna med mitt vinglas när hon ringde och efter vi sagt god natt och lagt på så nämnde jag vart hon var. Att hon sov över i någon gammal smedja med andra i skolan. De skrattade lite och undrade väl lite om vi var troende eftersom det tydligen var pingstkyrkan. Hahaha det hade jag missat totalt men när jag sedan kom hem så läste jag lappen igen och där fanns ingenting som avslöjade att det skulle vara något religiöst. Inte för att det stör mig men det hade ju kunnat vara bra att veta. Tänk om jag hade skickat Didja på något sånt!! Inte nog med att hon är född muslim, hon är i vilket fall inte troende och skulle inte alls ha uppskattat det..! Nåja, nu var det lillstrumpa som var där och det passade ju egentligen ganska bra eftersom hon faktiskt är den i familjen som är åt det hållet och faktiskt tror på Gud. Avslutningen var i alla fall jättefin och barnen var otroligt duktiga med sina sånger, teatrar och annat som de bjöd på.

 
Var en rätt nöjd liten fraggel som jag hämtade idag :)
 
 
Min fina stora lilla fraggel <3 

 

Sen vart det snabba ryck hemåt eftersom Simone hade en lekdate med sin bästa kompis sedan många år tillbaka. De hade inte träffats på1,5 år och nu äntligen skulle de få några timmar tillsammans. Det var riktigt rörande att se dom när de möttes! Simone beskrev efteråt hur hon hade fått svårt att andas när hon kramade sin vän. Hon sa att hon bara kände så mycket att luften inte fick plats i bröstet på henne. Och hennes kompis blev så lycklig att hon började gråta.. Fina, fina små fragglar <3 Nu är hon ute med syskonen och jag pustar i soffan efter dagens stress, shopping och sedan träning. Snart är det läggdags och denna dag är över och jag kan inte annat än att belåtet konstatera att vi alla haft en helt otroligt underbar helg!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress