Vissa dagar är bättre och andra sämre. Lite så blir det att ju bättre en dag är desto sämre blir nästa. För när de bättre dagarna kommer så har jag så mycket att göra, så mycket att hinna med. Som att åka kors och tvärs för att köpa Kevins cykel som jag sedan släpade hur långt som helt. Bara att åka runt och skaffa allt till Kevins kalas nu på lördag.. Bara att vara ute och leka med Maxen… Det tog slut på krafter som jag skulle ha klarat mig på hela veckan så nu ligger jag helt slut. Bävar inför på lördag då det ska hållas barnkalas. Jag kommer ju att ligga död en vecka efter det. Allt tar så otroligt på krafter som jag egentligen inte har. Men som jag fejkar. Fake it until you make it – lite typ så. Fast så kommer nästa dag och all energi jag gjort av med dagen innan straffar mig tusen gånger om. Det är dom dagarna som jag är glad över att ungarna själva kan ta sig till skolan. Det är dom dagarna som jag såå önskar att de även kunde ta sig hem från fritids själva..

Ingen ork, bara ett jävla illamående och sjuklig trötthet! Inte mår jag bättre utav sömnbristen heller. Men sömntabletter vågar jag mig inte på med tanke på Maxens förtjusning i att rymma hemifrån för att bege sig ut på upptäcktsfärd.

 

 
För att försöka gottgöra att jag är så trött och tråkig så fick det bli lite paj till fragglarnas kvällsmat
 

Gårdagen spenderades nerbäddad med mobilen på ljudlös och denna dagen ser ut att gå i samma spår. Orkar inte vara just nu. Värk, feber, trött. Så förbannat trött. Snart dags för en ny behandling. Vill inte. Vill åka tillbaka till Gran Canaria och låtsas som ingenting. Glömma bort all skit och elände för en stund. Fick en kallelse igår, i den stod det att jag skulle behöva ligga kvar en natt.. Självklart samma natt som jag redan hade bokat in något annat. Hur stor är sannolikheten? Jag som aldrig är borta över natten annars! Får väl se vilket utav det som kan tänkas gå att boka om.

 

 

Fy va jag inte är på humör för någonting just nu! Så här lagom pigg såg jag ut igår när jag åkte för att hämta på fritids och idag ser ut att bli en lika energisnål dag... Trött och helt slut 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress