Jag kan inte annat än att bara njuta av stunden när livet faktiskt bjuder på underbara dagar! Som alltid så kände jag mig lite skyldig när jag bara har med mig några av barnen som får göra något. Känns alltid lite ruttet att någon eller några blir utan. Så var det ju även igår. Igår åkte Simone med sin kompis som bor i huset intill och vi andra åkte till skärhamn för att jag behövde till apoteket och fylla på igen. Väl där så blev det ju som bekant allt ifrån korv med bröd till glasscafe och gå och strosa runt och titta på båtar och folk. Men ju trevligare jag har det ju värre äter samvetet på mig om någon i familjen saknas. 
 
Det gick däremot ganska snabbt över när grannen skickade foton som beskrev Simones dag...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt så gick det dåliga samvetet över och när jag senare frågade henne så höll hon med mig om att hon absolut inte hade förlorat på att åka iväg åt ett annat håll än oss andra.  
 
 
 
 
Inte alla som får lära Hulken att cykla.. Maxen är som ett klistermärke på Tobbe och vill bara vara nära och med honom mest hela tiden
 
 
 
 
Att pappa hade med sig presenter från farfar och farmor Britta som dessutom bestod av överlevnadsgrejer såsom tält, knivar och walkie-talkies (som han och bästa vännen nu har var sin utav och planerade att ligga vakna hela natten och prata i haha) var mer än vad denne gosse hade räknat med.  
 
 
Klart att även Maxen ville vara med och sätta ihop tältet
 
 
Han blev dock lite skum på de konstiga pinnarna som han inte kunde få isär ordentligt (tur var väl det för då hade vi aldrig hittat alla delar igen)  pga. gummitråden som håller ihop dom så att de mer eller mindre bara fjädrar tillbaka.
 
 
Alla vill hjälpa till...
 
 
Lagom till att det var klart så sprang hela högen av fragglar bort till grannens trädgård där de plötsligt skulle sättas upp fler tält.
 
 
Alla utom Maxen som vi först inte såg till någonstans...
 
 
Ett tält är ju ett kanonställe att gömma sig i och även att leka tittut i konstaterade Maxen
 
 
 
Han hade nog precis som Kevin gärna sovit där inatt för det var då inte det lättaste att få med sig honom ut därifrån! Kevin var lite besviken över att han och kompisen inte fick sova ute själva i tältet i natt... Men det glömdes bort i ivern över att testa walkie-talkisarna uppe i skogen. 
 
Ytterligare en underbar dag! En väldigt, väldigt lång och underbar dag. Helt slut nu ikväll och ser fram emot att slänga mig på soffan! Hoppas på att inte ha allt för mycket myrkryp och biverkningsskit så jag lyckas få sova i natt. Skulle vara skönt med lite energi till morgondagens underbara dag!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress