Med dåligt väder så kommer en dålig Maxen som ett brev på posten. Så tröttsamt och jobbigt för både honom och resten av familjen! Alla mediciner behövdes i stort sett fyllas på inför denna nya förkylning som han har åkt på. Han som bara varit frisk i någon vecka stackaren. Att han dessutom var tvungen att gå ut igår för att följa med och hämta sina syskon på fritids var pricken över iet och natten blev katastrofal! Han ligger precis på gränsen för vad som är ok i syresättning och jag bävar för att han ska bli sämre. Blir svårt att klona mig.. Hur jag skulle lösa en sjukhusvistelse för honom nu när inte Tobbe är hemma vette sjutton. Men men nu håller jag tummarna för att det inte ska behövas. Sen igår kväll så har vi kört på inhalationer varannan timma och det lutar mot att jag ökar på det till varje timma i natt. Han har det verkligen jättejobbigt min lille krigare. Men trots det så är hans leende lika stort som alltid. Den som ändå hade hans inneboende lycka och livsglädje..!
 
Passade på att fylla på mitt egna "lilla" medicinskåp men såklart så fanns knappt hälften av vad både han och jag ska ha. Så resten fick beställas hem och ska hämtas imorgon. 
 
 
 
På tal om imorgon... Jag är så otroligt nervös! Kevin och Simone ska gå tillsammans till bussen och åka hem helt själva imorgon!! Och helt plötsligt förvandlades jag till en ynklig, överbeskyddande och livrädd mamma som är fullständigt övertygad om att de kommer att allt ifån bli överkörda på vägen till bussen, missa bussen, åka för långt med bussen till att de ska börja bråka och att någon av dom ska springa iväg och sura och sen hittar jag aldrig ongen ifråga igen!!! 
 
Skolpersonalen bara skrattade åt mig och sa att de kände sig helt lugna med att de ska få åka själva.. Kul för dom! För det gör inte jag!! Känner på mig att det kommer att bli en lång väntan på att de ska komma hem imorgon...
 
För övrigt så är jag riktigt nöjd med mig själv och dagens insats på gymmet! Dock så har jag inte kommit dithän som är hela poängen med mitt tränande ännu.. Nämnligen att bli piggare och vinna lite mer energi. Än så länge så blir jag så otroligt trött och har absolut noll energi kvar till något annat efter att ha svettats ett par timmar vid vikter och maskiner. Men det kommer väl allteftersom hoppas jag. 
 
 
Tur att man inte kan se hur mjölksyran i mina brännande armar gör att jag i verkligheten knappt orkar lyfta dom på denna bilden haha
 
 
Försöker för allt jag är värd att spela oberörd efter 45 minuters uppvärmning på crosstrainern... haha gick inte så bra kan jag ju säga men skam den som ger sig 
 
 
Imorgon är det vilodag från vikterna och jag får nöja mig med crosstrainern.. 
 
Mitt allmäntillstånd blir allt bättre ju fler dagar det går sedan senaste behandlingen och förutom att jag är så totalt orkeslös så mår jag faktiskt ganska ok just nu. Men dagarna som är kvar innan nästa behandling minskar snabbt och jag försöker att inte tänka på att det snart är dags för en ny omgång. Önskar bara att detta vore över!! Jävla knöl!! Hatar cancer! Hatar att inte ha några ögonbryn! Hatar att inte ha mitt hår! Hatar det faktum att jag snart kommer att sakna ett bröst! Hatar mycket just nu! 
 
Men har samtidigt upptäckt att jag älskar att leva... 
 
Blev lite så där lagom nertryckt i skorna när det kom ett brev från kommunen idag. Det var Maxens preliminära startdatum på dagis. I slutet på augusti!!! Hur fan ska jag orka var min första tanke! Fick höra när jag pratade med någon av rektorerna på förskolan här att på Tjörn praktiserar de inte förtur... eeeh say what? Är det inte samma regler i hela landet? Maxen brukar ju faktiskt alltid få förtur när det gäller kölistor just för att han behöver så mycket mer än vad jag tyvärr kan ge honom. Vad hände med barnens bästa i fokus? Så jävla tröttsamt! Så där blev det ytterligare en sak på listan om varför vi letar boende högre upp i landet. Fan! Aldrig ska något funka kände jag bara när jag fick beskedet! 
 
 
 
 
Anonym

Du, Tjörns kommun måste följa Skollagen och i 8 kap 14 § står det: "När vårdnadshavare har anmält önskemål om förskola med offentlig huvudman ska kommunen erbjuda barnet förskola inom fyra månader. Barn som av fysiska, psykiska eller andra skäl har behov av särskilt stöd i sin utveckling i form av förskola ska skyndsamt erbjudas förskola." SKYNDSAMT!
7 § är också bra att ha i bakfickan: "Barn ska även i andra fall än som avses i 5 och 6 §§ erbjudas förskola, om de av fysiska, psykiska eller andra skäl behöver särskilt stöd i sin utveckling i form av förskola." Här är länk: http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/skollag-2010800_sfs-2010-800

Ta hand om dig nu!

Svar: Underbara människa, tack snälla!! <3 Kanon att ha med mig när jag ska ringa dom imorgon. Guld värt verkligen! Jobbigt när jag hela tiden springer från det ena till det andra samtidigt som jag är så totalt utmattad.. Jag vet ju att reglerna finns men orkar inte riktigt hitta allt som det är just nu! Så återigen, tusen tack!!
Linda Hedman

Anna

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: ❤️ Finns många tillfällen då din kunskap imponerat på mig.. och denna gången är inget undantag ❤️ tack för att du så gärna delar med dig! ❤️
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress