Med fokus på allt det fina i livet så ter sig både vardagen och tillvaron sig ganska så bra trots allt! Det är så lätt att haka upp sig på det dåliga och negativa runt omkring. Det är så lätt att sjunka ner i grubblerier om vad framtiden har i beredskap åt mig och oss. Det är så lätt att bli ledsen för såväl min egen skull som för Kevins när det inte finns någon direkt släkt som firar honom på hans 7-års dag. 
 
Men med lite jävlar annama, nya bekantskaper, världens bästa morfar som alltid finns där, om inte på plats så finns han med per telefon och i anden, pepp från goda vänner och viljan om att klara allt livet har att ge så funkar livet ändå ganska så bra! 
 
 
 
Kevin var så otroligt nöjd med sin cykel som han fick i present. Det var en ren fröjd att se honom! Finns det något bättre än att se sina barn nöjda, lyckliga pch välmående? 
 
 
Och äntligen fick han sina handskar som han väntat på så att han ska kunna hjula och stå på händer utan att asfalten ska skada hans små händer. Att det dessutom kom en matchande hjälm från morfar var pricken ver i:et. Jordgubbstårta var det beställt och jordgubbstårta blev det så här är en 7-årig pojk som är väldigt nöjd med sitt lilla liv!
 
 
Han var ju inte jättelätt att få in när det var läggdags...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress