Jag sover fruktansvärt lite just nu. Och detta under en tid då jag är tröttare än någonsin tidigare och verkligen skulle behöva sova för att orka med allt som händer jusr nu. Men mina mediciner ger mig myrkryp och cancern ger mig jobbiga tankar så är det inte det ena så är det de andra när natten kommer och det är meningen att jag ska sova. Fick en massa tips idag på vad jag skulle göra för att få mig lite sömn. Så jag har nu tränat lite andningsövningar, införskaffat bland annat magnesium från hälsokosten och kände mig ganska så förberedd inför natten. Men innan jag kunde få min så välbehövliga sömn så var det en del som skulle fixas. Barnen skulle nattas och efter det så skulle det slås in paket och bakas muffins till frukosten. Kevin fyller 7 år i morgon och alla har vi ju våra små vanor. I vår familj så blir det alltid födelsedagsmuffins tidigt på morgonen med ljus i och lite morgonpaket, innan skola och dagen väntar. 
Så jag gick in och nattade pojkarna och hade en smärre lista på alla mina måsten för kvällen. Faaast det blev inte så... Jag somnade med Maxen och vaknade vid 03.15 av att Maxens säng verkligen inte är till för en gammal fet tant som mig att ligga i haha Ont och stel i hela kroppen så kravlade jag mig upp och konstaterade att hela huset var nersläckt och låg rätt så öde. Allt som hörs är alla fragglars andetag och snarkningar.
MEN NEJ!! Fan! Klart som fan att det skulle vara just ikväll som tröttheten tog överhanden..! Så nu ska jag strax slå in lite morgonpresenter och så får det nog bli till att baka muffins eller att vara lite kreativ och hitta en annan lösning till i mogon bitti. 
 
 
Vet ingen som kan konsten bättre än Maxen när det gäller att njuta av nuet! Väldens bästa fika sällskap! 
 
 
Dagen... Ja, dagen bjöd helt klart på en del trevliga stunder och överraskningar! Jag och Maxen satt här hemma och ugglade som vanligt när jag tittade på klockan och bara fick ett infall om att åka in till Stenungsund. 1 timme senare stå var vi där och fick lite inköp gjorda samtidigt som vi fick en riktigt trevlig dag tillsammans. Det var ett tag sen Maxen var ute bland folk nu. Så skönt att han äntligen är frisk och att vädre sakta (!) men säkert börjar bli bättre så att han kan vara ute lite mer. 
 
 
Bästa stället att fika på är ju helt klart de man samtidigt kan leka lite på tyckter Maxen eftersom vädre inte var tillräckligt varmt för att leka ute i tyvärr. 
 
 
 
#fuckingcancer

Härlig dag ni haft😳. Magnesium är tar jag. Har inga myrkrypningar o sover gott. Hoppas du får sova!
Det behövs.

Svar: Har laddat upp med diverse från hälsokosten idag. Så nu är jag förberedd med magnesium och hoppas på sömn i natt :)
Linda Hedman

Anonym

Tabletterna med magnesium funkar inte för mig så ge inte upp, jag kör de billiga :) Icas egna magnesium brus, de går fortare in och jag har blivit piggare och gladare. Det finns en blogg som heter http://susannejacobsson.com/
Inte jag, men den har gett mig massor av insikt och tro.

Svar: Tack för tipsen
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress