Att jag inte är någon rasist vet de som känner mig och jag känner inget som helst behov att lägga någon tid på att övertyga andra om det bara för att jag nu även tycker och tänker en del saker. Efter att ha sett hur ett av de områden jag bodde i som liten har förändrats så är det så jag mår illa. Hur fan kan man som politiker förvandla en hel stadsdel till ett invandrargetto är för mig ett mysterium. Det är sånt här som får folk att rösta på SD, att svära över invandring och önska stängda gränser. Att vi Svenskar på något sjukt vis redan för många år sedan till mångt och mycket gav upp vår svenska identitet och många skolor inte längre har skolavslutningen i kyrkan, vi sjunger inte nationalsången, vi står inte för det vi är och vart vi kommer ifrån. Istället så ska vi visa hänsyn till de som kommer och låta dom få ta plats. Till den milda grad att det på sina ställen i landet Sverige inte längre är acceptabelt att vara svensk. Vad fan hände? Hur kan det vara så att hänsynstagande ska innebära att vi ska ändra på vårt sätt och våra traditioner? Hur kan det vara rätt att vi ska visa hänsyn och förståelse medan vi många gånger inte får annat än förakt för vårt ursprung tillbaka. Nu har jag förvisso inga problem med moskéer och annat jox. Men ändå, - om man vänder på det och vi hade varit i deras länder… Hur många kyrkor hade vi tillåtits bygga? De kommer hit med sina gardinstycken vridna om huvudet och helt plötsligt är det ok med att ha kläder i badhuset?? Tänk om det ändå hade varit tillåtet för en annan i en känslig ålder under uppväxten. Själv minns jag när jag var på badhuset, tidigt utvecklad och osäker som fan så var t-shirt ett måste över badkläderna. Men jag blev snabbt tillsagd att antingen ta av mig eller lämna vattnet för kläder var inte tillåtet. Jag var inte på badhuset på flera år efter det. Hur kan det vara ok när man trots heltäckande kläder som jeans, linne och en knäppt lössittande kofta över, blir tillsagd att knäppa översta knappen för att man är äcklig som ”visar allt”? Vad hände med landet Sverige? Det liksom försvann någonstans på vägen tror jag. Politiker som inte tänkte igenom saker och ting… Jag är för mångfald och anser oftast att vi kan berika varandra. Men när mitt barn blir påhoppat, dragen i håret, klöst i ansiktet och sparkad just enbart för att hon är svensk? Ja! Mitt barn är svenskt och född i Sverige! Men jag måste ha missat när i helvete det blev fel att vara Svensk i Sverige!!! Så rasande arg just nu… Att bli påhoppad i Sverige, i en svensk skola för att man är just SVENSK……. Att vara rasist är fult det anser de flesta utav oss och alla vet vi att det inte är ok och ska aldrig accepteras. Men vem fan bestämde att omvänd rasism ska vara tillåtet???

 

 
 
När exakt blev det så här illa? Varför skapar vi getton fulla med invandrare som inte har ett jävla dyft aning om Svensk kultur eller landet Sverige som de faktiskt valt att leva i? Varför lär vi dom inte när de först kommer? Varför tvingas de inte ta seden dit de kommer? (eller rättare sagt dit de har valt att åka?) Varför tvingas Svenskarna att stå tillbaka i sitt eget land? 

 

Anonym

Vad är det som händer? Kram Britt

Svar: Ja du Britt... Tror Sverige blivit galet helt enkelt... 🙈🙊🙉
Linda Hedman

Anonym

Hälsa D att jag ska ta dom jävlarna. En efter en. CvW

Svar: ❤️
Linda Hedman

Esen

Ja tyvärr är det så är, majoriteten i detta landet är inte längre ursprungsfolk utan invandlarfolk och det är synd till viss del, tycker de är helt okej att dem kommer OM dem gör rätt för sig... skaffar sig ett jobb och lever utefter våra traditioner utåt iaf, deras tro kan dem väl hålla i hemmet eller i den kristna byggnad som dem tyckt be i. Då är det ju lika för alla, jag menar vi svenskar får ju inte yttra sig om allt dem vill o tror på och då borde de va lika för alla.
Tragiskt att det inte är så, menar dem flyr/lämnar ett land i antingen krig eller hedersrelaterade grejer och då tycker man väl ändå att dem bör vilja komma till ett lugnt o fredligt land jämfört med deras, men NEJ då fortsätter många av dem samma skit här! Tycker de är fruktansvärt jävla tråkigt, orkar inte ens bli arg längre. Oavsett färg eller ursprung får man väl för fan bete sig som folk?! Annars kan alla dem andra oavsett färg m.m åka till ett och samma land o härja sönder där! 🤬😡🤬😡🤬😡🤬 Hoppas innerligt att skolan gör något åt situationen för D och riktigt styr upp det hela, annars kan VI blir jävligt många som styr upp EN efter EN istället !

Kram till er alla! ♥️♥️

Svar: Jag håller så fullständigt med dig! De flyr från skiten och kommer hit men sen ska de dra med sin skit oxå?! Fattar ju inte logiken i det alls faktiskt. Nej, tyvärr så gör inte skolan tillräckligt. Deras första åtgärd igår var att erbjuda Didja ledighet.... Detta var inte första incidenten heller. Gången innan så blev jag uppringd av skolsystern som berättade att Didja var hos henne och vilade efter att hon på gymnastiken hängt rätt högt upp i ringarna när en av tjejerna med flit lösgjort repet så hon hade rasat rakt ner i backen och gjort illa rygg, nacke och huvud. Inget hände då heller...
Så eftersom vi ändå står redo för ännu en flytt när som helst nu så är Didja hemma och vill inte gå tillbaka, förutsatt att det bara är några dagar, annars får vi hitta en annan skola helt enkelt. För jävligt!!
Du måste hojta till när ni är i närheten nästa gång så jag får se din fina lilla familj oxå! Skulle va kul att ses :) Det var ju ett tag sen..

Kramar i mängder
Linda Hedman

Anonym

Så jäkla bra skrivet!

Svar: Tackar och bockar :)
Linda Hedman

Esen

Men satan, ja blir så jävla förbannad! Hade ja vart där då hade jag gått lös direkt kan jag lova🤬 Absolut vännen, det vet du att jag gör. De blir till våren dock nästa gång men då blir de mys 😍

Svar: haha Åh jag hade önskat att du vore här.... Nej, nu väntar anmälan till skolinspektionen och så hoppas vi på bättre lycka i nästa skola efter årsskiftet.
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress