Känns bra att ha fått tillbaka min känsla för romantik. Att kunna uppskatta små saker igen. Att inte längre bara fnysa och vifta bort allt som är sentimentalt.. Att åter kunna vara mjuk och inte alltid bara vara praktisk, kall och hård. Jag undrade ibland förut… Varför jag var så hård. När blev jag det? Hur blev jag det? Varför kunde jag inte längre vara mjuk? Så skönt att känna att jag har hittat tillbaka till mig själv igen! Visst är jag fortfarande hårdare än de flesta andra, men bara när det behövs! Det är inte längre någonting som jag är 24/7. Jag kan även vara mjuk och även visa mig svag. För det är jag ju faktiskt ibland. Alla behöver kunna få känna att de kan luta sig mot någon annan ibland men jag har varit så totalt blockerad från att kunna göra det under så lång tid.

 

 

 

Jag tror att det bottnar i att jag alltid fick vara den hårda och den tuffa i mitt äktenskap. Jag var stöttepelaren i alla lägen vid alla tidpunkter. Många gånger har det skämtats om att jag var den som hade byxorna i äktenskapet. Måste säga att det känns otroligt skönt att känna att jag åter har valmöjligheten att ha både kjol och byxor numera, beroende på vad som passar bäst för stunden. Att känna att även jag kan luta mig mot en axel. Att det inte alltid är bara jag som ska fixa och lösa allt. Att kunna lita på någon annan är en ljuvlig känsla som jag inte känt många gånger i mitt liv. Att kunna berätta vad jag känner… Vad jag tänker… Utan att det ska låsa sig i mig. Att kunna göra det och fortfarande vara avslappnad… Bristen på det är vad som gjorde mig hård. Och känslan av att ha det tillbaka visade mig vägen tillbaka till mitt mjuka. Att våga vara sårbar igen… Det är läskigt att vara sårbar. Ännu läskigare att visa sig sårbar inför någon annan. Äntligen är jag trygg nog att kunna våga vara sårbar igen. Äntligen!

Att kunna vara den mjuka och feminina och ändå ha möjligheten att kunna ta fram mitt hårda vid behov passar mig så mycket bättre!! Samtidigt så kan jag nu tänka tillbaka och förstå varför jag blev som jag blev. Det fanns liksom inte utrymme för mig att vara något annat under så många år att det tillslut blev jag. 

 

 

Esen

You go girl! 👊 Ännu en gång, välkommen tillbaka min vän ♥️

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress