Höjden av lycka är enligt Maxen att få hjälpa till med maten. Måste få skryta lite och säga att han är grymt duktig! Han älskar själva lagandet av maten mycket mer än vad han uppskattar att faktiskt äta den. Det finns dock undantag…

 

 
Som när han äter våfflor med en maaaassa grädde exempelvis
 
 

 

Kollade lite på vilken tandborste som ska få vinna priset att få bo i mitt badrumsskåp. Har ju haft en del olika eltandborstar genom åren men de senaste har det varit den gamla enkla vanliga som har fått duga då min antingen lyckas bli rökskadad, uppbränd eller slängd på soptippen… Men nu är det dags att ta tag i skiten och skaffa en ny. Men då är frågan vilken jag ska ha. Finns ju en hel del att välja på. Först så kollade jag självklart på en av de dyraste eftersom den märkesgalna shoppoholicen i mig bara förutsätter att den måste vara den bästa. Men så läste jag lite om den och insåg att det var att betala för skit som jag aldrig någonsin kommer att utnyttja fullt ut. Den har allt som många av de andra har men den har även små extrafinesser som bluetooth… Jag kan för mitt liv inte förstå varför en tandborste behöver ha blåtand! Jo, för att man ska kunna koppla den till mobilen… eeeh va?? Varför i hela friden ska jag koppla min tandborste till min mobil? Där någonstans i texten om denna magiska tandborste så började jag misströsta. Skulle jag verkligen spendera flera tusen kronor på att skaffa mig en tandborste som jag skulle koppla till mobilen? Kändes helt klart mer än bara lite överflödigt. För jag vet ju att jag troligtvis skulle testa denna funktion (förutsatt att det skulle finnas tid för det under de två första dagarna och om inte så skulle jag troligtvis glömma bort att funktionen ens existerade) en gång och sedan aldrig mer använda mig utav det. Det slutade med att jag kompromissade och hittade en ”sämre” (?) variant som har exakt samma funktioner och av samma märke men som inte hade någon blåtand.

Men fortfarande så kvarstår frågan… Finns det verkligen någon som använder sig utav denna funktionen? Och varför isåfall? För att man kan? Är det verkligen värt 973 kronor extra?

Måste väl ändå vara något fel när man anses ha nytta av att kunna koppla upp sin tandborste mot mobilen eller? Nog för att jag är en av alla de som är uppkopplad och sammankopplad på hur många sätt som helst. En av de som känner sig totalt naken utan mobilen och tillgången till nät. Men här gick nog min gräns..! Någon tandborste med blåtand blev det inte för min del i alla fall.

 

 
Glass funkar i alla lägen...

 

För övrigt så har det äntligen kommit ett besked om att en lärare är anställd på 25% och nu är det bara en tidsfråga (har det inte varit det hela tiden..?) innan han/hon/den/det kommer ut till oss för lämna av lite uppgifter och instruktioner. Ska bli intressant att se vad hon säger om fragglarnas egna små jobb de gjort i brist på lärare.

Maxen fyller 5 år på söndag. Fy vilka tråkiga omständigheter han ska fylla år på. Men vi får göra vad vi kan och försöka förgylla hans dags så mycket det bara går! Iväg och köpa lite presenter och tårttillbehör och ballonger. Tur i oturen att han är så liten… Han uppskattar det han får och kommer att bli glad ändå, men vilken förälder hade inte önskat situationen annorlunda för honom.. Vilken förälder önskar inte sitt barn ett stort och fint kalas med massor av skratt, lek och paket i överflöd..? Nåja, vi har varandra i alla fall och visst kommer det att bli lite skratt, lek och paket ändå!!

Laila

Saknar er av hela mitt ❤.
Saknar kidzen. Önskar så innerligt att kundanpassade hälsa på er. Kram

Laila

Det blev ju helt fel ju.
Saknar er av hela mitt ❤
Önskar att kunde komma och hälsa på er. Saknar kidzen ja även dej Linda.
Kram på er alla 5

Svar: Samma här! Jag, -vi saknar er jättemycket! Skulle vara underbart att ses! Men det får komma lite längre fram tyvärr :( Stora kramar <3
Linda Hedman

Anonym

Jag och jeanette saknar er jättemycket.önskar att vi kunde ses så barnen fick leka av sig.

Svar: Tro mig..! Vi saknar er oxå!! Vi får tjattra och låta fragglarna leka så fort det bara går! <3
Linda Hedman

Svea

Bra kämpat Linda men jag förstår att ni har det tufft. Vad jag inte förstått riktigt är vem som hotar er och gör att ni måste leva skyddat. Är det din man eller hand arbetsgivare? Har jag kanske inte med att göra heller. Illa förstås hur det än ligger till. Ha det bra.

Svar: Ja du... det är väl båda sjukt nog. Min blivande ex-make är förvisso mer är mer än lovligt galen så är det till största del när han dricker (vilket dock är ganska ofta) som han utgör en fara. Hans chef är dock galen oavsett om han dricker eller inte och är den som har hotat oss efter själva misshandeln. De två bor tillsammans, arbetar tillsammans, super tillsammans och gör väl det mesta tillsammans. Och var den ena slutar och den andra startar är faktiskt lite svårt att avgöra faktiskt. Medan min blivande ex-make är misstänkt för misshandel (vilket troligtvis kommer att ändras till grov kvinnofridskränkning efter att jag lämnat in gamla inspelningar av tidigare misshandlar, både psykiska å fysiska) så är chefen misstänkt för övergrepp i rättsak eftersom han har smsar hot, lämnat hot på min telefonsvarare, hotat via mitt personliga ombud... Så vem av dom? Svårt att säga faktiskt.
Tack 😊
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress