Hatar att gå till tandläkaren
 
 
Deras verktyg ska ju alltid se så skräckfilmsfarliga ut...
 

Tandvärken som jag dragits med en tid nu ska snart äntligen vara till sitt slut. 3 tandläkarbesök senare så är det väl bara 3 kvar skulle jag tro sen är helvetet över. I alla fall för denna gången. Så trött på mina tänder! Jag som hade gjort en deal med en tandläkare om att få mina tänder fixade så fort jag var färdig med cyto-kurerna… Nu är jag tillbaka på ruta ett och kommer att få leta ny tandläkare och börja om från början. Tröttsamt! Jobbigt att alltid ha värk men som sagt så är det nästan över för denna gången.

 

 

Vi flyttas runt. Vi som bara vill hem. Men snart, snart så är vi hemma igen. Först så ska vi ”bara” uppfylla alla krav. Krav på att barnen ska vara helt skyddade från hot och våld. Låter enkelt eller hur? Men vägen dit är snårig och full av papper, intyg och ansökningar. Men snart så är världen vår igen och vi kan få börja leva.

 
Maxen njuter gott när han får ligga och gunga på utsidan

 

Det har inkommit klagomål till redaktionen ang. mina blogginlägg. ”Någon” som känner sig uthängd i något av de senare inläggen jag gjort. Men blogg valde att inte agera genom att inte ändra eller ta bort något då jag inte begått några juridiska övertramp. Så då är det väl en moralisk fråga antar jag. Och helt ärligt… Se om min moral anser att jag gjort fel genom att berätta om helvetet jag och mina barn lever i pga. av någon annan… Nope! Inte alls! No way in hell helt enkelt!

Mina barn får inte sova i sina egna sängar, de får inte gå till sin skola, de får inte träffa eller ens prata med sina vänner… Deras hund är mer eller mindre stulen och verkar som det är just nu i alla fall inte komma tillbaka på den frivilliga vägen…  Se om jag bryr mig om någon liten råtta känner sig uthängd!!! För nej, det gör jag inte! Inte med tanke på vad jag och barnen får genomlida!

Dagarna går förbi ganska sakta och vi längtar till måndag när fragglarnas hemundervisning ska börja ta form. Det kommer underlätta att få tiden att gå lite. Och så hoppas vi på att fragglarna ska lyckas ta igen en del av det som de missat. Som det är nu så har vi bara kursplanen att utgå ifrån när vi leker skola här ”hemma”. 

Idag roade Didja sig med ett eget påhittat äppelkaksrecept. Hon är grym i köket!!

 

 
Elsa Svanvik

Hej! Va skönt med ett livstecken! Jag kan inte "gilla" när jag kollar bloggen från mobilen. Fler som har samma problem?
Ta väl hand om er! Vet ingen som kämpar som ni! Men ni kommer att klara det!!! Utan tvivel!! Starkare kvinna får man leta efter ❤️ Puss o kram

Svar: Hej fina <3Hmm kan du inte gilla? Ska kolla på varför. Tack snälla! Dina ord både värmer och stärker!! <3
Massor av kramar
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress