Vaknade med ett ryck strax efter sju idag. Känslan av att ha försovit mig fick mig att mer eller mindre hoppa ur sängen. Somnade snarare tidigt på morgonen än sent på kvällen. Tandvärken från helvetet håller mig vaken.

Så idag är det måndag och verkligheten återvänder efter att vi har fått helgen i lugn och ro. Började dagen med att ringa tandläkaren men där sket det sig. Inga akuttider idag så jag blev hänvisad till akuttandvården. Men dit är det en rätt lång väg och det finns dessutom 1000 andra faktorer som gör det näst intill omöjligt för oss att ta oss dit.

Tröttsamt!

Nästa samtal gick till polisen. Efter att ha spenderat flera timmar varje dag förra veckan jagandes efter handläggaren i vårt ärende så vet jag inte varför jag hoppades på bättre tur denna gång men där hade jag ju fel. Efter en timme i telefonköer, blivit kopplad fram och tillbaka så blev jag tillslut bortkopplad igen. Så ut på en kopp the och en cigg innan jag bet ihop frustrationen och satte mig och slog samma nummer igen för att börja om i telefonkön och även denna gång vart jag bortkopplad.

Tröttsamt!

Soc hörde av sig i alla fall. Inte för att jag fattade så mycket av vad hon pratade om. Hängde inte alls med, men det får förhoppningsvis sina förklaringar när de kommer senare idag. Viss olustkänsla infann sig självklart när det var samma kvinna som i förra veckan kom med hotet om omhändertagning om jag inte gick med på att bo på kvinnojour. För vi fick ju inte stanna på kvinnojouren.. Betyder det då att jag inte skyddar barnen? Tankarna och frågorna är så många men svaren är få!

Tröttsamt!

Magsjukan har vi precis blivit av med och nu är det istället dunderförkylning som gäller här.

Tröttsamt! 

Tur att jag har världens goaste fragglar som hjälper mig att hålla modet och humöret uppe!!

 

 
Underbara Fragglar som förgyller min tillvaro
Anonym

Mosters goungar

Svar: <3
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress