Sedan jag ändrade från gift till singel som status så har jag fått en del PM… Mestadels från yngre killar. Svårt att riktigt kalla dom för män i den åldern haha Nä, fy va elakt.. 
Men i vilket fall så har jag som sagt fått en del PM. Snittåldern för dessa killar ligger ca 19-24 år. Jättefina killar på alla sätt och vis men njaaa… Bara några år äldre än min spottkobra… Njaaa… Tack för komplimangen! Verkligen! Men jag behöver inte fler fragglar! Nog för att jag hinner tänka en snuskig tanke eller två med tanke på vilka bilder de ibland skickar. Men nope, tyvärr det funkar inte. Vem vill vara den rynkiga tanten typ? Jag skulle bli knäpp! Har jag inte haft åldersnojjor innan så skulle jag helt klart få det då. Nä den skiten går bort. Glad och tacksam för Mannen med stort M som är helt i min egen ålder. Där jag aldrig behöver tänka på att jag skulle vara så mycket rynkigare och äldre och istället kan vi åldras tillsammans. 

Men jag kan inte låta bli att undra över dessa killar… För varför liksom? Har de ingen bra kontakt med sin mamma och söker en mammafigur? Eller är det bara någon skev fetisch om att tända på rynkor och slapp hud? Och de kvinnor som faktiskt är intresserade utav män (pojkar) 10-15 år yngre än sig själva… Är det för att de kanske inga barn fick själva? Eller är det en status grej? Att de kan stoltsera inför familj och vänner att de minsann lyckades få tag i lite lammkött? 


(null)

(null)

(null)

Nä, som sagt.. det går bort för min del. Här försökte jag vara trevlig i mitt "Tack men nej tack"… Skyllde på att jag var gift (vilket kanske är sanning med viss modifikation haha men det lät bra tyckte jag), men ville ändå faktiskt tacka för komplimangen…  Detta var väl det mest rumsrena PM jag fått tror jag även om det snabbt spårade ur efter den första inledningen… Liten pojk med stor tvättbräda… Suck… Vart var alla dessa killar när jag var i den åldern?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress