Tillvaron är så förvriden och fel. Inte en sekund går utan att saknaden är olidlig och plågsamt påtaglig. Hon skulle ju varit med. Vi har ju planerat detta tillsammans. Nu var hon borta och jag åkte tidigare (eller nja, egentligen långt senare) än planerat. Nu är vi här i alla fall. Och hon är där. Mitt hjärta krossas på nytt för varje gång jag tänker på att hon inte är hos oss, vilket är många, många gånger på ett dygn. Hela familjen lider. Hatet för socialförvaltningen är stort i vårt hem numera. Dom har stulit en del av oss som vi aldrig kommer att kunna få igen. För varje dag som går så har vi förlorat ytterligare en dag i varandras liv. En dag de aldrig någonsin kommer att kunna ge tillbaka eller ersätta.

 

 
Love you to the moon and back...
 
 

Vi lämnade som många redan vet. Lämnade all skit och prövar vår chans på lyckan igen och hoppas att vi drog lärdom av felen sist. Än så länge går det över förväntan. Vi har installerat oss ganska så bra och i stort sett alla formella detaljer är avklarade. Fasta inkomster är ordnade och allt ser lovande ut. Hur stor är liksom sannolikheten att det skulle kunna gå så radikalt fel igen? Allt från inbrott och stölder till helt sjuka sjukvårdsräkningar? Nope, känns som att gör bra, -få bra ändå måste funka någon gång. Typ denna gång…

 

 

Fragglarna är helt sanslöst lyckliga för att vara tillbaka vilket jag kanske inte hade förväntat mig. Inte såå himla mycket i alla fall. Men men det är ju ingen nackdel direkt så jag klagar inte.

 

En del praktiskt strul så som det bara kan bli i ett land så dedikerat till papper, underskrifter och stämplar har det ju varit. Har varit mer än en gång som jag trott jag skulle tappa det totalt men det har ändå funkat. Nu är snart allt färdigt och vi börjar äntligen känna att vi kan slappna av allt mer för var dag som går.

 

 
Mina vattendjur 😂 mer i vattnet än på land
 
 
 
 
Maxen är helt saligt lycklig över att kunna få vara ute som alla andra igen 💖
 
 
Lite smidigt juh... Att ha en liten båt att hoppa upp i om vattnet blir för kallt eller om man plötsligt ska iväg på nya äventyr...
 
 
 
 
Vem älskar INTE vattenkrig lixom? Typ bara alla föräldrar som ligger och solar strax bakom 😂😂😂
 

 

Ska försöka hinna med IKEA imorgon. Får se hur det går. Tiden räcker inte alltid till för både måste och vill men det skulle behövas. Vi har flyttat och bor inte kvar i samma hus och område som innan. Till fragglarnas stora glädje så har vi nu åter pool igen och det är nära avstånd till saker som skola, fritidsaktiviteter, andra svankar men även bank och annat jox. Fragglarna höll dock på att dö av besvikelse när de stängde av poolen samma dag som vi flyttade in och den kommer inte öppna på någon vecka. Taskig tajming för det årliga underhållet för vår del men som de själva kom på så var det inte hela världen för efter detta så kan de simma varje dag efter skolan.

 

 
En helt underbar kväll på altanen med min lilla spännis och min lilla hulkenfantast. Lillsnörpan hade precis fått igång de Svenska tv kanalerna och var fast vid advetskalendern
 
 

Jag är så förbannat trött på att vi aldrig kommer någonstans för vi är alltid upptagna med att släcka alla akuta bränder. Det tar liksom aldrig slut. Jag har kämpat så jävla hårt i den värsta motvinden i så otroligt många år nu. Jag varken orkar eller vill längre. Så nu tänker jag inte släcka några bränder längre. Jag lämnade dom alla bakom mig och satsar på att vi ska ta oss framåt i livet istället.

 

 
När fragglarna ska göra mackor till mamma så görs de visst med extra kärlek. 
 
 

En liten tankenöt jag har just nu är hur jag ska få ner mina tavlor hit. Jag menar… Det är ju inte de minsta tavlorna även om de absolut inte är de största jag ägt. Så de går ju inte ner i någon kartong. Det är mina älskade fototavlor och alla tavlor som Simone har målat åt mig. Vill ha mina tavlor på väggarna så jag känner mig hemma. De står på det säkraste stället i världen och jag vet att de är i tryggt förvar men jag hade önskat att jag kunde komma på hur jag ska förpacka dom inför en flygresa eller liknande. Så är det någon som har en bra ide och lösning för min tankenöt så dela med er. 

 
Underbara palmer... Underbar utsikt... Underbar natur... 
Anonym

Date ikväll??

Svar: Ont om barnvakt :( Barnvakten är just nu hundvakt hahaha Eller vänta nu, sa vi inte gå ut och käka..? Då kan ju fragglarna följa med :)
Linda

Anonym

Klart att dom ska med

Svar: Kanon! :)
Linda

Anonym

Tack för igår

Svar: Tack själv! Riktigt trevligt att komma ut och träffa andra "vuxna" (?) människor ibland haha
Linda

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress