Just nu har jag så mycket inom mig att jag vet knappt vart jag ska börja. Kanske ska jag börja med något lättare? Kanske skadar det inte med något lättsamt och roligt istället. Som min date… Njaaa, daten var väl allt annat än lättsam och rolig men jag antar att jag kommer att skratta åt det någon gång i framtiden.

Jag träffade ju en kille på vår julkryssning. En trevlig 2-barns pappa som fick mig att skratta och som ville åka på en kryssning med mig utan barn. Och helt otroligt nog så blev det så också! Men njaa, kanske inte den mest lyckade daten genom tiderna. Vi pratade en hel del både på julkryssningen och efter den och jag gillade honom. Han hade samma tankesätt och åsikter som jag själv har. Han hade 2 barn som han var väldigt fin mot. Han gillade samma saker som mig, tyckte inte om att dricka sig dyngrak och var en sann flummare. Våra samtal roade mig och jag kom på mig själv med att se fram emot dom.

 

 
På väg hem från min date from hell. Helt slut och med en stark längtan efter min säng och alla mina fragglar
 

Men så kom då dagen för vår date. I efterhand så skulle jag aldrig ha kallat det för en date. Men å andra sidan så med facit i hand så skulle jag aldrig ha åkt över huvud taget. Denna gången så var vi barnlösa och han var en helt annan person utan sina barn i närheten. Som natt och dag! Han hade dessutom med sig en kompis?!?! Jag blev lite ställd till en början men visst, det var väl inte hela världen tänkte jag om hans kompis också skulle med på kryssningen för att hitta sig ett kvällsnöje. Men snart gick det upp för mig… Jag var typ tänkt som kvällsnöjet… Men nope, det vart inget med det! Från att ha stått ganska högt i kurs så sjönk han under markytan i mina ögon. Jag gjorde vad jag kunde för att undvika dom båda och träffade som tur var en hel del trevligt folk på båten.

Natten kom och jag var tacksam över att både han som inte gillade att dricka för mycket och hans kompis hade druckit för mycket och stupade så fort vi kom in i hytten. Jag pustade ut och konstaterade att vi skulle vara i land snart. Inte snart nog upptäckte jag dock när jag vaknade vid 06 av att jag inte längre var ensam i min lilla säng. Någon låg bakom mig och något hårt och vasst (?) petade mig i svanken. Jag flög upp ur sängen så fort att man hade kunnat tro att jag var en nysvensk på väg till migrationsverket för att hämta ut mina gratispengar. Nope, något litet, hårt och vasst kunde jag helt klart klara mig utan.

Att lyssna på dessa två killar under resans gång var tillräckligt för att jag skulle få avsmak. Helt ärligt… Vuxna människor som pratar som en 15-årig Eddie Meduza… Nja, jag blev inte direkt imponerad! När de senare sitter och berättar om alla tonåringar som de legat med… ja då mådde jag illa. Ville bara försvinna. Gå upp i rök eller ännu hellre att de gjorde det. När en man på nästan 40 år sitter och berättar om hur han ”tvingat” till sig sex från 16-17 åringar som betalning för att de fått åka med i hans bil… Eh? Jag kunde inte fatta hur jag hade kunnat ta så miste. Jag som brukar vara ganska så petig med människor… Nu tror jag att mycket av vad jag fick höra var lögner och osmakliga överdrifter men ändå… Va är det för patrask som tror att man ska bli imponerad utav sån skit? Snacka om att dra en nitlott. Men jag kom ut en stund och träffade på både gamla vänner och nya bekanta så jag får väl vara nöjd med det istället.

Måste nog säga att jag var rätt tacksam över att de söp som de gjorde eftersom jag då lätt kunde smita undan och faktiskt ha roligt med trevliga och glada människor istället. Så helt skit var det ju inte. Men vad det gäller J.P så tar jag mig helst inte ens tid att säga nej tack utan springer nog helst bara så fort jag kan därifrån haha

Hua! Vilket jävla kräk! Nog för att vi alla har olika roller i livet och vi är sällan samma hela tiden. Men att bli så personlighetsförändrad från ena gången till den andra det hade jag nog aldrig väntat mig. Inte på utsidan av dårhusen i alla fall. Jag kom hem och ställde mig i duschen för i ett försök att tvätta bort blotta vetskapen om att han krupit ner i min säng. Berättade för några nära om hur vidrig killen på min date hade varit. I hans fall så kan jag tänka mig att han var tacksam över att jag åkte vidare istället för att stanna ytterligare en natt hos honom och jag kan tänka mig att han tyckte att jag var det tråkigaste han någonsin stött på.

Man ska väl kyssa en hel del grodor innan man hittar sin prins antar jag. Denna groda är jag dock nöjd med att ha undvikit att kyssa!

 

Anonym

Hu, det var inget att satsa på.

Svar: Nej, långt ifrån! haha
Linda Hedman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress