Kunde inte haft en bättre helg! Några missöden ledde till att hela fredagen gick bort och jag fick boka om allt jag hade den dagen och kom i säng först efter 03. Lördagen blev desto bättre som tur var. Jag önskar såklart att jag hade kunnat stanna bara en enda liten ynka dag till men med 4 fragglar hemma så var det bara att åka hemåt hur gärna jag än ville stanna. Ett helt dygn med bara jag och mitt. Fy vilket ego jag känner mig som när jag inte bara känner så utan dessutom säger det högt. Men det var ljuvligt. Bara att sova utan att ha Maxvakt eller att slippa vakna av en häl som kommer med full kraft rakt i ansiktet. Att duscha i lugn och ro… Att… Att… Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst med att berätta om allt som var så skönt.

 

 
Fraggelfria promenader och inte en aning om vart jag ska göra av mina händer när dom inte håller i barnvagnen...

 

Denna gången blev det Clarion Sign Hotell som jag bodde på. Gillar det eftersom det ligger så nära centralen så det är smidigt när man kommer med packning, men man får ju ändå gå bort till norra bangården så man slipper i stort sett allt drägg som man annars springer på ute på gatan precis utanför hotellentréns dörrar. Det är stort och opersonligt vilket passar mig perfekt.

 
De har grymt sköna sänga och kuddar!! just sayin' ...
 
 
2 timmar på hotellets gym och få ur sig allt från trötthet till frustration. HELT UNDERBART!!
 
 
Men vill man få äta sin frukost på Sign i lugn och ro så skulle jag rekommendera att man tar sin tallrik och går ut och sätter sig. Bankettsalen eller vad det nu är som de har frukostbuffen i är jättestor och människor springer fram och tillbaka och allt känns mest bara plåttrigt och rörigt. Men den känslan försvann snabbt när jag hittade ett ledigt bord på utsidan.
 
 
Riktigt jobbig miljö och jag är glad över att inte behöva jaga fragglarna här!
 
 
 
 
Själva frukosten var sådär och mycket var slut. Otålig som jag är så hade jag inte tid att vänta på att faten skulle fyllas på så jag körde på frukt och grönt. Mycket trevligare på utsidan som sagt 
 

Träffade även en kär gammal vän. Min äldsta och närmaste vän. Kanske inte den som man pratar med varje dag men den där som har funnits så länge och som man delat så mycket med att man inte är hel utan den andre. Att träffa honom gjorde gott för själen och hans närhet var lika lugnande för mig som min ibland har varit för honom.

Träffade ju fler under dagen. Vissa mer betydelsefulla för mig och vissa mindre. Andra möten var mer spännande och bjöd på nygamla upplevelser. Egot fick sig en ordentlig boost och det var länge sen jag mådde så här bra. Det var så pass bra att jag kunde ignorera det dåliga mammasamvetet som slog till så fort jag hörde att Maxen hemma grinat efter mig. Men det var ju väntat att han skulle göra det med tanke på att jag inte ens kan lämna rummet eller gå ut med hunden hemma oavsett vem som passar honom för han grinar efter mig. Men det gör oss båda gott att komma ifrån varandra lite ibland. Inte hälsosamt att leva så tätt inpå varandra som vi gjort länge nu.

 

 
Stockholm by night

 

Så först lite hustittande och sedan vidare iväg för att föreläsa innan det var dags för mer hustittande blandat med 24 timmar egentid och hotellboende. Helt otroligt. Känner mig som en ny människa. Önskar att det hade varat aningen längre dock.

 

 

Kan inte säga mer än att jag helt enkelt haft det oförskämt bra!! Men nu är det slut på friden och vardagen är redan i full rulle