Det blev inget bra svar än så länge från socialförvaltningen. Visst är ordinarie soctant mycket enklare och dessutom trevlig att prata med men vi kom inte överens alls. Eller jo det gjorde vi väl… Vi kom fram till att vi kunde vara ense om att vi var oense. Men jag kan inte hjälpa dom att låsa in min fraggel som inte förtjänar att bli inlåst! Hon förtjänar så mycket mer i sitt liv än att få sluta skolan när hon går i åttan därför att de inte har någon riktig skola att erbjuda de barn som blir inlåsta. Hon förtjänar inte att bli tuktad med piska! Hon, liksom de flesta andra svarar bättre med morot än piska. Jag kan inte hjälpa dom! Så min älskade fraggel, om du läser detta så… Du kan inte komma hem. Jag är hemskt ledsen! Det hade varit lättare att leva utan hjärta i kroppen än att vara en endaste dag utan dig! Men kommer du hit så kommer dom att låsa in dig. Så snälla ta dig till närmaste säkra släkt. Jag ska göra vad jag kan för att fylla ditt kort med pengar så att du kan ta dig dit. Sedan hör du av dig så fort du är där och i trygghet. Där har du en skn säng att sova i, mat på bordet, tak över huvudet, skola och kärlek. Jag förstår att du håller dig undan som du gör. Jag förstår att du inte vill. Jag vill inte heller. Jag vill göra allt för dig men mina händer är bakbundna. Du vet vart du ska och hur du tar dig dit stumpan! Jag älskar dig! Var försiktig, va rädd om dig och hör av dig så fort du är i trygghet! Jag lovar att göra vad jag kan för att du ska få komma hem så fort som möjligt och under tiden så uppför du dig och så ses vi så fort denna jävla cirkusen är över.

 

 

 

Fick frågan av någon om vad Didja har för swishnummer efter att jag nämnde det igår…         

Didjas swishnummer är 0735 014677

för den som vill hjälpa henne att ta sig till släktens trygghet och slippa vara hungrig på vägen dit medan hon flyr från skräcktjänstens totalitära maktmissbruk.

 

 
Många bäckar små... så allt hjälper henne på vägen 💖

 

Jag har så svårt att förstå varför man inte kan ta till något annat än just sista utvägen med LVU och låsta avdelningar. Det är ju sjukt för fan. Låsa in små fragglar på ställen som inte skiljer sig ett dugg ifrån de rättspsyk jag själv suttit på… Jag önskade hjälp med skolan men fick lösa det så gott jag kunde själv eftersom inget gjordes. Nu ska hon istället sluta i skolan helt och inte få några betyg alls… Jag ville ha hjälp med att få saker att fungera men istället vägrar de och slår till med ett LVU istället? Jag tyckte att hon hade en del olämpliga vänner. Nu ska hon låsas in och vara 24/7 med ännu mer olämpliga människor? Det finns andra alternativ. Bra alternativ! Men nope... Soc ska ha det på sitt sätt kosta vad det kosta vill för Didjas del... 

Nope, kan hon inte vara hemma så ska hon vara hos släktingar där hon fortfarande kan göra allt hon förtjänar att göra och leva som vilken normal tonåring som helst. Där hon inte går sönder mer utav skräcktjänstens onda grepp! 

 

 

Anonym

Så jobbigt för er alla. Hoppas hon kan komma hem snart.

Svar: Det hoppas jag med och det jobbar jag hårt för. ❤️
Linda

Laila

Ring mej när du kan. Snälla

Svar: Ringer under kvällen ❤️
Linda

Finns ett samtal bort på min sten mitt i havet

Finns ett samtal bort på min sten mitt i havet

Svar: Å de älskar jag dig för!! Lyckostar till ungar du har som har dig som mamma! E ju inte utan att en annan blir avis ❤️
Linda

Anonym

❤❤❤

Svar: <3
Linda

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress