Jag klagade på plats, jag ringde handläggaren, jag skickade sms och jag skickade mail. Jag såg till slut ingen annan utväg än att anmäla. Jag har anmält till alla instanser jag har kunnat. Consolida har inga tillstånd för att bedriva verksamhet i de lokaler vi bodde i. Lokaler med låsta nödutgångar, trasiga möbler, trasiga trappor, trappor där murbruket släpper när man går i dom, fuktskador, eluttag utan skyddskåpor som det ibland gnistrar och blixtrar om. Felen är hur många som helst. Sen bedrivs heller ingen vård utan vi var instängda på övervåningen i ett obeboeligt ruckel. 
\n
\nNär anmälningarna blev kända av socialförvaltningen så svarade socialförvaltningen med att utan förvarning skicka ett tjugotal poliser för att hämta barnen och köra dom till 4 olika familjehem och sekretesbelägga adresserna så jag inte får veta vart de är. 

\n\nJag gjorde allt i min makt för att lugna mina 4 fragglar. Ingen fara. Vi löser detta. Blinka bort tårarna och försöka le trots paniken och smärtan i mitt bröst.
\n
\nAlla fragglar kämpade emot. Det krävdes allt jag hade för att hålla dom lugna. Hela cirkusen tog ca 2 timmar.
\n
\nLagen säger att socialtjänst ska finnas på plats. Men dom hade nog missat att läsa lagen även denna gången för det var bara poliser. Polisen ska ha med sig ett skriftligt papper om beslut om handräckning men även de verkade ha missat att läsa lagtexten. För något sånt fanns inte.
\n
\nJag ringde soc, numera får jag ju inte ha någon socialsekreterare utan avd. chefen är den jag ska vända mig till. Av honom får man däremot inga svar. Jag ville få svar på varför detta hände. Varför spänner de musklerna när jag anmäler? Varför inte göra sitt jobb istället och omplacera oss så vi kan få det vi behöver??  Fick fortfarande inget svar. Eller ah, hans svar var att det hade varit för många incidenter på boendet och att de behövde utreda fragglarnas behov i lugn och ro. MEN...?!? Det är ju inte jag eller fragglarna som har stått för incidenterna.... Max en har ramlat i trappen och slagit ut en bit av sin framtand när murbruket släppte... Personal har varit narkotikapåverkad och kört av vägen med fragglar i bilen och jag tvingades att ta över bilen och köra tillbaka... and so on... När jag ifrågasätter så vill han inte svara utan menar på att vi kommer från ämnet.
\n
\nEfter att jag bitit ihop och använt all min kraft och styrka för att hålla fragglarna lugna och jag vinkat av den sista bilen så bar inte benen mig längre. Jag rasade ihop i en liten hög och grät. Mitt hjärta var krossat. Jag kunde inte andas. Polisen tröstade. Klappade på mig medan jag låg i en trasig liten hög. När jag efter lång tid reste mig upp och gick för att byta från pyjamas till kläder så följde 3 av dom efter mig. Även in på toaletten följde de med. Varför? För att de var oroliga för mig sa de. För att de såg hur stark jag var när fragglarna skulle skickas iväg och hur jag rasade när de åkte. Jag kunde inte annat än att förstå vad de menade. Enligt soc så skulle jag få en tågbiljett till Göteborg där jag skulle infinna mig på socialjouren och få nyckel till ett boende för bara mig i Kållered. Polisen höll inte med. Trasig var deras bedömning. Traumatisk upplevelse sa de och körde mig till psykakuten. Här någonstans tappar jag allt minne som följd av kramperna jag fick när jag klev ur piketbilen som kört mig. Jag vaknar flera timmar senare på akuten. Då står en personal bredvid mig från psyk. Jag har LPT. För de är rädda att jag ska ta livet av mig. \n
\nSjälv kan jag inte tänka så. Själv kan jag inte tänka på något annat än att mina fragglar misshandlas av myndigheter. Maxen är hos vilt främmande människor. Han som... åh jag klarar inte av att gå dit i mina tankar. Det gör för ont.
\n
\nJävla svin! Idag skulle jag ha haft möte med rektorer från högstadiet, låg och mellan samt särskolan. Om några dagar skulle de få börja skolan. Men nope, det satte socialtjänsten stopp för. Didja som inte gått i skolan under hela sitt LVU ska nu inte få börja nian...
\n
\nIgår skrevs mitt LPT av och idag ska jag lämna avdelningen. Personal som lyckoönskar. Personal som säger saker som  häng dom högt och offentligt".
\nMånga inspelade samtal. Många inspelade telefonsamtal. Många sms. Många mail. Allt finns ju att se svårt på vitt.
\n
\n2,7 miljoner kronor har Tjörns kommun betalat ut till Consolida som inga tillstånd har för de boende och placering som rörde oss.
\n2,7 miljoner skäl har Tjörns kommun att sekretesbelägga allt de kan i mitt ärende.
\n
\nMen vet ni vad lilla jävla äckliga skräcktjänst..? Jag kommer inte att sluta. Jag kommer inte att lägga mig ner och dö. Jag kommer att kriga och slåss tills vi har bytt plats med varandra. Tills ni ligger slagna på backen och då är det min tur att spotta på er..! Var ni bara jävligt tacksamma att jag är den jag är och inte den ni tror... 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress