Dagarna just nu går ut på att skriva hit och ringa dit. Att svara på mail som jag läser i farten för att hinna med. Idag gick anmälan till JO och JK iväg. För man får ju faktiskt inte göra som man vill även om man jobbar på socialtjänsten. Man kan inte mörka allt man kanske hade önskat. Man kan inte bara hoppa vidare till nästa kommun och tro att man inte ska bli påkommen. Man kan inte ta mina fragglar utan riktiga och sanningsenliga grunder utan att jag kommer att vända upp och ner på hela världen om så krävs för att jag ska få dom tillbaka.

 

Socialförvaltningen har rätt i att vara rädda. De har rätt i att jag är farlig. Kanske dock inte på det vis som de vill göra gällande. Jag uttalar inga hot, jag gör inga hembesök, jag hoppar inte på oskyldiga barn till skillnad från dom. Jag slåss här! På min sida. Jag slåss i rätten! Jag slåss, men inte med knytnävar eller tillhyggen. Jag slåss med IVO som bollträ. Jag krigar genom att få JO och JK på min sida. Jag säljer min själ till djävulen själv. Jag jagar journalister som jag vet är lagda åt att gilla att grilla myndigheter. Jag kommer att för all framtid efter denna soppan, lobba för ett större och djupare tjänstemannaansvar än den lilla skit vi har att luta oss mot idag.

 

Att socialtjänsten lägger sig i den yttrandefrihet vi faktiskt har i Sverige är både lumpet och lågt. För att inte tala om farligt. För om de kan tysta en vart går då gränsen för nästa?

 

Igår satt jag och läste igenom den s.k. utredningen som socialförvaltningen hade suttit och stressat ihop kvällen innan för att hinna ha den färdig till mötet som var igår. Mötet som jag skulle ha varit med på. Mötet där socialtjänsten, eller rättare sagt avdelnings chefen på barn och ungdom ljög sig blå i ansiktet. Det måste vara jobbigt för dom att skriva en riktig utredning för den jag och mina barn fick är verkligen under all kritik. Totalt ensidig, utan någon som helst objektivitet och med mer lögner än sanningar.

Nu har vår utredning skrivits ihop utav en kvinna jag inte är säker på om jag någonsin har träffat, kan dock ha hänt att jag mött henne som hastigast för några år sedan men jag är låter det vara osagt för jag kan inte riktigt dra mig till minnes att vi har träffats. Har dock pratat med henne i telefon vid något tillfälle. Fast då har det handlat om praktiska saker så som att hon exempelvis informerade mig igår om att jag inte var välkommen på gårdagens möte. Så aldrig har jag pratat med henne på så vis att hon skulle få något matnyttigt som hon skulle kunna skriva om. Kanske det som är felet? Eftersom hon aldrig pratat med mig så fick hon m.fl. helt sonika ljuga ihop en historia.

Fast det är avdelningschefens namn på pappret och han står som handläggare. Fast vår handläggare har ju varit en annan, det var ju en konsult som snabbt blev avpolletterad av chefen och som inte fick vara med och tycka så där väldans mycket. Kanske för att han var lite för mänsklig och var av åsikten att vi skulle hållas ihop. Det var ju de direktiven som han fick av den som innan var handläggare och som gick på semester när han kom. Den som vi trodde att vi skulle få tillbaka men som också vart bortplockad från oss. Är det för att de inte instämmer i chefens bullshit eller för att jag ”gillar” dom? Fast om jag förstått det hela rätt så ska väl inte avdelningschefen skriva utredningar? Och om man skriver under som den som skrivit utredningen då borde man väl ha skrivit den också? Eller?

Ja jo nu gäller väl inte regler socialtjänsten själva som vanligt så vad vet väl jag..? Utredningen baseras i huvudsak på de uppgifter som Consolida har inkommit med. Jepp... Dom utan tillstånd... Dom som suttit inlåsta på undervåningen av det ruckel som vi fick bo i. Dom som lämnade så där lagom roliga uppgifter om oss efter att våra anmälningar om och på boendet började hagla in. Nu idag kom det en ny konsult som då bara ska handha vårt ärende. Fast det är avdelningschefen som ska fatta alla beslut gällande oss.

 

Låter det snurrigt? Tycker jag oxå!!!

 

Men nu jävlar har det hänt grejer förstår ni... Det är väl tur att en kan få läsa lite om sig själv så man vet vad man har och inte har gjort... Alla vet ju att jag varit på Gran Canaria... Men vad ingen visste, mig själv inkluderad är att nu jävlar har jag visst varit i Syrien också hahaha

I ett helt halvår har jag tydligen varit där enligt vad jag fått läsa. Och enligt uppgift ska jag då ha varit där för att där får man tydligen döda människor...

 

Finns det verkligen inga gränser för vad de får lov att skriva i sina jävla skitpapper? Och självklart så klagas det som alltid på min blogg. För det jag skriver om är så hemskt och olämpligt. Fortfarande så skriver ju jag till skillnaden från socialtjänsten inga lögner... Och skulle jag gå till personangrepp så som de gör så hade jag nog blivit nedstängd för länge sen för att inte tala om att jag hade suttit hos snuten för förtal. Men ja, enligt socialförvaltningen så är det riktigt hemska och skräckfyllda saker på min lilla blogg. Nu mobbas tydligen mina fragglar pga av vad jag skriver om. Tur att socialförvaltningen har koll på att klasskamrater retas och annat med tanke på att varken jag eller fragglarna har hört något om detta.

 

 
Man skulle nästan kunna tro att jag är ensam i världen om att ha problem med maten... och ännu ensammare om att skriva om det... I min värld är öppenhet bra. I min värld så gör öppenhet det lättare för både mig och andra att faktiskt prata om det som man gärna döljer. I min värld så ska inte allt som är dåligt gömmas undan och tigas ihjäl... Men socialtjänsten verkar inte riktigt dela den åsikten. Kanske tror de att det är en hemlighet att jag har problem med maten trots att det är något jag alltid varit öppen med och något som alla som jag känner vet om. Kanske tror de att de jag bor tillsammans med har missat att deras mamma inte äter... för tänk om någon läser detta och sedan berättar för mina barn att jag inte äter... Jävla puckon! Klart som fan att de redan vet! Det spelar ingen roll hur mycket man än smyger... Barn är väl bland de första till att lägga märke till saker och ting? Så därför är jag hellre öppen med och mot mina små fragglar. De vet om att jag kämpar med maten. Kämpar är nyckelordet i den meningen om någon socfitta missade det!!! Och japp, jag ÄR BITTER!!!

 

Enda tillfället som min blogg blivit aktuell för fragglarna är ex när de blev omhändertagna och jourfamiljen som de spenderade några dagar i läste upp valda delar för Kevin. De läste även upp texter och visade olika bilder från de tidningsurklipp som fortfarande finns kvar från mordet -99. Jo men så jävla bra då. Dumjävlar!! Jag skriver vad jag vill och när jag vill. Mina barn går själv inte in och läser på min blogg. De har liksom ingen anledning. De vet ju redan vad som står. De lever ju livet som jag skriver om. Vid något tillfälle för några år sen så vet jag att kuratorn på Didjas skola, hmmm detta var då en skola på Tjörn... nästan så en börjar undra om idioter är överrepresenterade just bland de kommunanställda där, hade frågat ut Didja ang. mina tidigare domar mm. Didja hänvisade honom till min blogg och jag vet att hon även erbjöd honom mitt mobilnummer ifall att han skulle ha fler frågor som hon varken ville eller kunde svara på... Men förövrigt så är inte min blogg något som barn brukar läsa... Men mina fragglar föredrar öppenhet framför de tjuvnyp de annars får av både myndigheter och ibland allmänhet.

 

Jag är så trött på att de ska få fritt fram och ljuga. Allt de skriver i sina papper tas för sanning. Men det kommer inte att vara. Denna gången ska jag krossa dom! 2,7 miljoner kronor... 2,7 fucking miljoner kronor har de betalat ut till ett företag som inte får bedriva verksamhet. 2,7 miljoner skäl har avdelnings chefen just nu till att vilja hålla mina fragglar borta från mig och övrig familj och släkt för att knäcka mig till den milda grad att jag ska ge upp och inte palla slåss. Dom tror fel. Jag samlar min arme av advokater och jurister, av socionomer och journalister och andra karaktärsvittnen. Jag kommer med min arme att slå dom så hårt i slutändan att de aldrig kommer att vilja höra mitt namn igen. En kommun kan ju faktiskt inte få göra precis hur de vill även om de har blöta drömmar om att komma undan med just det. Chefen som tidigare fått sparken efter bara några veckor på en tidigare post borde få det även från denna posten.

Consolida som undanskaffade mig och fragglarna innan miljö och hälsa skulle komma och titta på boendet och nu tror sig ha kommit undan. Ingen av er har kommit undan! Ingen av er kommer att komma undan! Jag kommer att krossa er alla i rätten. Ni må vinna en strid här och var men jag kommer att vinna kriget!!!

 

Människor hör av sig från alla håll och kanter. Både människor som vi har mött och vilt främmande. Vad kan vi göra? Hur kan vi hjälpa? Vanliga frågor just nu. Mitt svar blir oftast att vill man hjälpa så protestera! Stå upp för de 4 små fragglar som just nu misshandlas av Tjörns kommun! Skriv på kommunens hemsida där det finns en länk för just klagomål. Ifrågasätt politikerna som sitter i nämnden på Tjörn och som blundar för de 2,7 miljoner kronor som IFO nu nog helst skulle vilja dölja och glömma. Synd för deras del att det blir svårt nu när deras skit uppdagas på allt fler ställen. Så vill du hjälpa? Tipsa media! Dela mina inlägg! Dela min blogg! Skriv till allt och alla och ifrågasätt och klaga. Man får inte behandla familjer hur som helst! Visa de som styr så ”fint” att vi vanliga människor inte går med på hur mycket skit som helst! Visa att de inte kan komma undan med vad som helst.

 

En kommun som Tjörn... Där resurser dras in på skolorna. Där skolor läggs ner. Där man skulle kunna tro att kommunen är fattigare än tiggarna man ser sitta utanför Ica med tanke på hur lite de kan göra för sina boende. Där fuskas det som fan. Där delas gratis båtplatser ut. Där är svågerpolitik en normalitet och vardag. Där får människor som sparkats från tidigare positioner för pengafusk i andra kommuner nya chefspositioner där de kan.. vad..? fortsätta att fuska och förskingra och de boende drabbas i form av ytterligare indragningar..?!

När ska vi alla ställa oss upp och säga att vi fått nog? När ska vår demokrati faktiskt bli en demokrati? När ska de som bestämmer, de folkvalda faktiskt föra folkets talan? Nope, politik var, är och förblir skit. Och vi, det Svenska folket bara fortsätter att knyta näven långt ner i fickan och spotta och fräsa i trygghet bakom våra stängda dörrar. Tröttsamt. Dom för då fan inte min talan de där folkvalda typerna. För dom din? För det är dessa människor som bland annat anställer skiten som vi sedan får dras med. Som chefer som sparkas för sin inkompetens och sedan får liknande positioner i nästa kommun. Det är sån skit de boende på Tjörn och många andra ställen i vårt avlånga fina land får dras med. Det får mig att undra lite... Kollar dom inte upp referenser eller skiter dom bara i vad de gjort tidigare? Kanske är det så det funkar på högre nivåer? Att det spelar ingen roll vad för skit de gjort innan? För på min lilla gräsrotsnivå så spelar bra referenser en jävla roll. Är dom inte bra så får jag inte jobbet, då får jag inte lägenheten eller vad det nu må vara som jag söker. Kanske är man helt enkelt på fel nivå? Kanske behöver jag ta mig högre upp i hierarkin för där kan man ju tydligen komma undan med vad som helst. Och skulle man mot all förmodan bli påkommen med skit och annat fiffel så är det bara att ta sitt avgångsvederlag och gå vidare till nästa kommun och blåsa skiten ur dom istället tills man blir påkommen igen och då vandrar man bara vidare till nästa igen and so on...

 

Men vad jag inte förstår är varför vi tillåter det? Varför står vi bara som handfallna bortkomna får och tittar på? Varför är Svensken så förbannat feg? Varför gnäller vi och protesterar i tysthet bakom stängda dörrar? Vi är inte nöjda men vi gör inget för att förändra. Vi är som djur på väg mot slakt.

 

Just nu är det mig och mina fragglar det gäller. Vad händer när din grannkärring som du legat i fejd med över något fjantigt och på sandlådenivå gjort tillräckligt många anmälningar och du sitter på socialkontoret? När det är dina barn de vill ta? Vad händer när ditt barn med olika svårigheter inte passar in i den norm som socialförvaltningen har för hur ett föräldraskap ska vara och hur barn ska bete sig? Ska du då också stå och skrika sig hes? Ska dom ta dina barn då också? Hur länge ska vi bara stå och se på medan Sverige bryter mot barnkonventionen som de så fint påstår sig följa? Min fina Simone... min älskade fraggelsnörpa som vi så länge trodde hade asperger men som de inte kan sätta diagnos på därför att hon lider av PTSD efter socialförvaltningens handlande för många år sedan. Diagnos går inte att sätta så länge hon inte är färdigbehandlad för man kan inte avgöra vad som är vad så länge hon dras med sin PTSD. Ska myndigheter verkligen få lov att göra så stor skada på våra barn att de sedan ska behöva åratal av behandling och samtal för att bearbeta sitt trauma? Varför gör vi ingenting? Varför ställer sig inte alla upp och vägrar? Vägra att följa strömmen. Vägra att utföra order som inte är rätt.

 

Poliser som har svårt att hålla gråten under kontroll och som ber om ursäkt för att de tyvärr används som redskap när barn ska hämtas mot sin vilja. De uttrycker sin frustration och sin ovilja att utföra sin uppgift men säger sig bara följa order. Men varför följer vi felaktiga sådana? Om den order du får är så grundläggande fel att den får din mage att vilja spy ur sig allt innehåll så varför då följa den? Ordervägra!! Om den order du får går emot allt du står för så varför utföra den? Låt nästa man få det på sitt samvete istället då. Om alla hade kunnat följa lagen så hade det funkat. Men nu följer inte myndigheterna sina egna lagar så varför ska deras order följas?

 

Fan jag tror jag vill bli statsminister... Jag vill också få göra som jag vill. Nu räcker det med att jobba som avdelnings chef på socialkontoret för att kunna det men jag tror nog att jag ändå hellre vill bli statsminister... Då kan jag ju umgås med folk som Obama som är för en legalisering av Cannabis dessutom... Och då är det helt ok... För då är man såpass högt upp i hierarkin att man får lov att stå för sina åsikter. Och skulle jag någonsin ändra mig så är det ok det också för uppe i hierarkin är det fullt normalt och nästan förväntat av en att man vänder kappan efter vinden.

 

Men en sak som jag ibland funderar över... Jag som en gång skrivit på papper om att driva min cannabis social club... och godtagit alla villkor för detta... Jag har ju faktiskt skrivit under på att jag ska lobba för en legalisering när som och vart som mer eller mindre.

Jag som har haft föreläsningar om cannabis fördelar som läkemedel som cancermedicin och tjänade grymma pengar på den föreläsningen just för att den var för såna där vända kappan efter vinden människor lite högre upp i hierarkin... hur ska man ta ställning till det. Socialtjänsten verkar inte tycka att det finns något mer olämpligt än just cannabis. Hur blir det då med tanke på att jag föreläste för politiker som faktiskt hade hyrt in mig för att föreläsa om just denna olämpliga och naturliga växt? Är inte då dessa politiker lika olämpliga som lyssnar på föreläsningen?

Och hur blir det nu när cannabis börjar skrivas ut av svenska läkare och kan hämtas ut på svenska apotek och dessutom på högkostnadskort..? Vart går gränsen mellan olämpligt och lämpligt? Och... äh jag orkar inte mer idag... Jag gillar cannabis i alla syften. Jag anser att alla ska ha rätt till medicin! Och jag gillar att flumma... Sådär! Nu var det sagt igen av en mycket olämplig mamma. Dock så flummar jag inte för tillfället. Varför? För att jag vill ha ett uppehåll. För att jag inte orkar åka över till Danmark och uppdatera mitt recept som gör att jag får röka lagligt i Sverige. För att jag orkar inte gå igenom processen det är att få en läkare i Sverige att ansöka om licensutskrivning. För att jag är gravid och brukar sluta då eftersom jag inte vill föda ett barn med abstinens. För att jag inte orkar tjafsa med soc om en så obetydlig grej som det är. Så för tillfället röker inte jag. Vill de testa mig? Varsågoda men ni får fan stå för kostnaden själva. Hmmm kanske kan jag passa på att använda de proverna till att få ut ett nytt lämp i Sverige då? För det fick jag ju indraget inte pga mina kramper som soc önskar utan neurologen har godkänt mitt lämp utan pga att jag testade positiv och hade då enligt analys 0,019 i blodet. Orkade inte bråka om det heller så jag bara sket i att svara på skrivelsen och lät dom dra in mitt lämp. Men om jag ändå ska börja lämna prover så kan ju det vara lite kul att skaffa tillbaka det bara för att. Har utländskt körkort som jag får köra på i Sverige, men ett svenskt lämp skulle reta en och annan uppe på soc-kontoret haha

 

 

 Nåja, vi får väl se...

 

Anonym

Jävla horungar hela högen som rör mina barnbarn

Svar: 💖
Linda

Jennie

Har skickat klagermål till tjörns kommun . Vilka jävla stolt skott . Hoppas du kommer vinna tillbaka dom . Stå på dig . Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress