Att besöka min fraggel... vafan!? Redan där är det fel. Vadå besöka? Hon e ju bara en fraggel. Hon ska vara hemma!! Nåja, jag kom av mig lite.. Att hmmm.. besöka min fraggel på SiS är helt klart en upplevelse jag hade kunnat vara utan. 

Vad jag för mitt liv inte kan förstå hur jag än vänder och vrider på det är HUR FAN ÄR DET MÖJLIGT?? HUR FAN KAN DET VARA OK? 


Hur vi inte kunde få till en endaste bra bild under 2 dagar är ju frågan 🧐


Vart jag än skickar Didja så får jag beröm. Så har det alltid varit. Visst är hon ändå bara en fraggel och kan så klart bete sig därefter ibland oxå och man vill bara strypa henne och hon verkar just då älska att stampa sönder ens sista nerv å tålamod. Men hon är ju trots allt bara en fraggel. Men för övrigt är hon perfekt! 


(null)Under de dagar jag var hos henne så fick jag som vanligt beröm. Fraser som "..hon är så väluppfostrad.. hon är så välartad.. hon är så mjuk och fin.. hon är en så go tjej.. hon gör inga fel.. hon hamnar inte i bråk.. hon sköter allt.. hon har så bra moral.. hon är duktig i skolan.. hon är en bra tjej.. hon har ingen problematik.. vi har ingenting att jobba med henne med.. 


Man kan ju tycka att nååågon bild borde ha blivit bra men nope, de ville sig inte 😂


Äh nä men va fan skjut mig eller något!! Va i helvete på ren jävla svenska!! Vore det konstigt om man tappar det??? Måste undra.. Är det jag och min dåliga föräldraförmåga som då misslyckats så totalt med denna väluppfostrade fraggel?? 


Jag är så trött på myndigheternas förföljelse och trakasserier nu. Bara så du vet de Thorulf, tänker jag allt oftare. Snart ringer jag dig. Dom är inte riktigt kloka och du är den bästa och enda jag vet till att sätta dom på plats! För detta är fan inte ok. 


Detta handlar som alltid inte om min fraggel. Inte heller om min jävla föräldraförmåga!! Det handlar om att dom inte gillar mig som person. Dom tycker inte att en sån som jag.. äh men dra åt helvete vill jag bara skrika! Skit du fullständigt i vem jag är, vad jag tycker, tänker, gör och vill. Jag lär mina fragglar att jag finns där för dom oavsett vilket helvete som väntar! Dom vet till 150% att jag älskar dom över ALLT annat! Jag lär dom att stå starka och klara av besvikelser i livet. Jag lär dom att dom saker som att lojalitet, integritet, familj och att stå upp för både sig själv och andra är lika viktiga som att andas. Jag lär dom att säga tack, varsågod, att resa sig upp för äldre, att tvätta händerna, att man får inte slåss-men jajamensan här kommer lite dålig föräldraförmåga-men att självklart inte ta stryk utan i min lilla värld å hjärna så är det fullständigt ok att slå om man måste för försvara sig, - jag själv skulle inte bara stå och ta emot heller... men ja, jag lär mina barn att bete sig som folk. Att det är fel att ljuga, stjäla och rycka katten i svansen. 


Det är ju dock inte lika enkelt att få en puss nu för tiden.. men med hot, mutor och annat olämpligt så kan man lyckas ibland 💋


Nämen helt ärligt asså. Det är inget större fel på mina fragglar. De ÄR ganska så väluppfostrade faktiskt. Och om de nu är det, vilket SIS iaf bekräftar att Didja är så undrar jag HUR I HELVETE ÄR DET DÅ OK ATT STJÄLA MIN FRAGGEL???


För att ni inte gillar mig?! Men jag som person? Nä jag är inte vad de anser en förälder ska vara. Men so what? Om fraggeln funkar och jag uppenbarligen uppfostrat henne bra... vad fan är då problemet? 


Att personalen på hennes boende har ifrågasatt socialtjänsten om placeringen? För att de inte heller förstår? Att hon stoppas från att träffa andra familjemedlemmar än mig? Vad är problemet? Förutom att de inte gillar mig som person? 


Trakasserier och förföljelse. I över 15 år. Jag är trött på det. Vill inte ställa upp mera. Jag vet att jag sticker ut ur mängden. Men för att jag inte passar in i din mall kan du inte stjäla min fraggel. För att jag inte anpassar mig så ska jag behöva flytta övriga fragglar ut ur landet för att de inte ska behöva råka ut för samma fruktansvärda misshandel som staten utsätter min stora fraggel för just nu. Bara tänk om de hade lyckats stjäla min minifraggel? De hade gjort sönder honom för all framtid. Eller min fraggelsnörpa som fortfarande bär på skador efter tidigare slag med socialtjänsten. Eller lilla faraggeldampe som de än så länge inte lyckats skada som även han hade gått sönder. 


Aldrig igen kommer mina små fragglar att få sätta sina små fraggelfötter på svensk mark. De får inte träffa sin syster. För då kidnappas de av socialtjänsten. Varför? Jo för att jag är den jag är. För att jag säger vad många andra inte ens tänker. För att jag har drivit en cannabis club. För att jag har behandlat min cancer med cannabis. För att jag erkänner och står för mins åsikter om cannabis. För att jag gjorde saker för över 20 år sen. För att jag är frispråkig? Sen att mina fragglar ändå är väluppfostrade, ganska så normalt onormala, ovanligt starka och tåliga fragglar som vågar stå för sin egen åsikt även när går isär med alla andras är helt o relevant eller? 


Jag är bara så trött. Trött på att ständigt jagas och förföljas. Så trött på att mina fragglar ska betala för saker jag gjort. 


Hur kan det vara ok att en myndighet att en myndighet i dagens Sverige kan bete sig såhär? Sen slog det mig... finns det någon jävla myndighet som fortfarande fungerar i Sverige?? 


Fiii fan så kallt de har varit. Ser verkligen inte fram emot kylan när jag snart är på väg tillbaka till skiten. Tur där finns ett å annat som muntrar upp 😘