Funderar på om jag ska ta alla fragglarna och flytta. Bara ta det vi kan bära å dra härifrån. Jag orkar liksom inte bråka mera. T vägrar att åka härifrån. Han har mer eller mindre barrikerat sig i mitt hus och där tänker han stanna. Fragglarna mår inte bra med honom så tätt inpå, inte jag heller för den delen. Sen det faktum att jag bor ihop med min pojkvän gör ju inte alls saker och ting lättare. Tvärtom så komplicerar det en hel del. Vill ju helst undvika att de två ska ryka ihop och vi får ett fullskaligt slagsmål i köket igen typ. 

Jag hatar soc för att de tvingade mig att agera. Hatar dom för att de tvingade oss att ta beslut vi kanske inte hade gjort annars. Hatar dom! 

Samtidigt så tänker jag... varför ska vi flytta? Detta är mitt hus! Inte hans! Detta är min vardag! Inte hans! 
\nDetta är vårt liv och vår vardag! Önskar att han kunde försvinna så vi kan leva vidare och njuta av allt vi har... 

C ringer flera gånger om dagen nu. Orolig. Får hon inte tag i mig så kommer hon hit. För att se så jag lever. För att se så jag inte är blåslagen. För att se så jag lyckas skydda fragglarna från att se och veta. 

Kramper. Alltid denna lama ursäkt. Men än så länge är fragglarna såpass små så de köper den. Mamma har krampat. Men det var länge sen jag krampade. Händer väldigt sällan numera. Ändå går jag ofta runt med stora blåmärken som jag skyller på kramper... 

Måste få honom att åka tillbaka till Sverige. Måste få ut honom ur mitt hus. Om jag lämnar honom... Det är ord han ofta säger. Vadå om jag lämnar honom? Jag lämnade honom för länge sen och både jag och fragglarna fick betala dyrt för det. Och jag har inte tagit tillbaka honom så hur fan kan han hota mig så jag inte ska lämna honom?? Vi är ju inte ett par längre. Har inte varit på länge. Jag har en ny... som dessutom bor här i mitt hus!?! Är han helt från vettet?? Om jag lämnar honom ska han ta fragglarna ifrån mig. Om jag lämnar honom kommer han att döda mig. Om jag lämnar honom så... ja listan kan göras hur lång som helst. 

Han som lovade nykterhet när han ville få träffa fragglarna... Jävla bullshit. Inte nog med att han super han är dessutom kolatorsk så det bara skriker om det och jag blir den som får ta hans jävla skulder när han inte vill betala. Jag pallar inte. Vill bara att han lämnar mitt hus och min ö! 

Eller så tar jag mina fragglar och mitt pick och pack och flyttar nästa gång han är ute och super och drar kola... Jävla alkis å pundare. Jävla kvinnomisshandlare. Jävla kräk till "karl".

Nåja, förr eller senare ska jag nog allt lyckas att få dig av ön så vi kan leva i lugn och ro här hemma igen.