29 september 2019

Trött

Kaos Vår vardag

Vissa dagar är värre än andra. Såna dagar brukar ha stunder när jag känner att jag inte orkar mer. Att jag ger mig. Att dom får vinna dom jävla asen. Att han får nöjet att stå vid min grav.

Sen finns det dagar som denna. Dagar som kan ha korta stunder då jag känner att kanske finns där ändå lite hopp. Fast dom stunderna är korta och få. Mest är allt bara nattsvart såna här dagar. All energi går åt till att hålla masken. Till att låtsas vara stark.

Jag hatar att erkänna mig svag. Avskyr att ge dom njutningen i att veta hur trasig jag faktiskt är. Hur trött jag är. Vill inte ge dom den... Men viktigare än dom är mitt behov av att skriva.

Jag är trött. Trött på så mycket. Trött på all jävla orättvisa i skiten vi sitter i. Trött på att han inte slutar. Trött på att se mig över axeln. Trött på att vara utlämnad och ensam i ett krig mot myndigheter när jag borde vara i trygghet med mina fragglar där vi kan läka. Trött på att ständigt vara på min vakt. Trött på att befinna mig mitt upp i ett slag. Trött på att oroa mig. Trött på ångest. Trött på att inget funkar. Trött på att mitt inre slits sönder för varje sekund som går och fragglarna inte är med mig. Trött på att det aldrig blir bättre. Trött på att jag ligger så långt ner på botten att jag inte lyckas lösa någonting. Trött på vetskapen om att det var det praktiska som till slut fällde mig.

 
 
Trött.